ΛΑΡΙΣΑ

Χρήστος Μάμμος: SOS από τον Αμπελώνα

Σε δήλωση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου του δήμου Τυρνάβου κ. Χρήστου Μάμμου, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον Αμπελώνα, όσον αφορά τον κορωνοϊό αναφέρεται:

«Μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις σχετικά με την ύπαρξη του covid 19 στην πόλη μας, οφείλω να κάνω τις παρακάτω επισημάνσεις: Πρέπει άμεσα να συγκληθεί δημοτικό συμβούλιο και να εξετάσει μαζί με την γνώμη του τοπικού συμβουλίου όλες τις παραμέτρους που επηρεάζουν κάθε δραστηριότητα ξεχωριστά σε όλους τους τομείς της ζωής στην πόλη μας.

Στη συνέχεια, να γίνει σύσκεψη με σύλλογο επαγγελματιών Αμπελώνα , αθλητικούς συλλόγους Αμπελώνα, αρχιερατικό επίτροπο Αμπελώνα και άλλους φορείς, έτσι ώστε από κοινού να ληφθούν μέτρα προστασίας των εμπλεκομένων στους τομείς ευθύνης των παραπάνω φορέων της πόλης.

Τέλος, πρέπει να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις για ουσιαστική στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται από το lockdown. Ας αφήσει λοιπόν, η δημοτική αρχή τις ανέξοδες ενημερώσεις μέσω διαδικτύου και ας περάσει σε πράξεις ουσίας με σκοπό την προστασία της υγείας και οικονομικής ευημερίας των δημοτών, και όχι μόνο, της πόλης του Αμπελώνα μας.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες