ΘΕΣΣΑΛΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Αντι-στάρ» στην Αλόννησο ο Σάκης Ρουβάς – Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το onlarissa.gr

Στην Αλόννησο για τα εγκαίνια του υποβρύχιου μουσείου βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Σάκης Ρουβάς ως επίσημος προσκεκλημένος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που αρέσκεται να κάνει διάφορα σπορ, «βούτηξε» μαζί με άλλους δύτες και έκοψε την κορδέλα του υποβρύχιου μουσείου, το αρχαιότερο επισκέψιμο εμπορικό ναυάγιο στον κόσμο, πλοίου που βυθίστηκε το 425 π.Χ.

Ο Σάκης Ρουβάς όσο έμεινε στο νησί των Σποράδων συμπεριφερόταν σαν κοινός θνητός χωρίς να εκμεταλλευτεί ούτε στιγμή την ιδιότητα του σταρ, κάτι που έκανε πολύ θετική εντύπωση σε όλους όσοι τον συναναστράφηκαν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ του προσφέρθηκε βίλα και αυτοκίνητο πολυτελείας, δεν τα δέχτηκε και προτίμησε να μείνει σε ένα απλό δωμάτιο με τους δύτες, ενώ έκανε τις μετακινήσεις του μαζί με τέσσερα άτομα σε ένα Fiat panda.

Ήταν πολύ τυπικός και πειθαρχημένος στην προετοιμασία κάνοντας αδιαμαρτύρητα πολλές καταδύσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι  εκτελούσε όλα τα καθήκοντά του με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού και η γενικότερη συμπεριφορά του ήταν πολύ ταπεινή.

Επέλεξε τέλος να μην χρησιμοποιήσει κανένα επιπλέον προνόμιο που του παρείχαν, και ακόμη και σε ότι αφορά το φαγητό του, έτρωγε ότι οι υπόλοιποι, έχοντας γίνει μέλος της ομάδας, χωρίς σταριλίκια και βεντετισμούς.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες