ΛΑΡΙΣΑ

Τα Bread Factory έρχονται στη Λάρισα

Η εταιρία Bread Factory, που εμφανίστηκε στο χώρο της εστίασης το 2015 αποφάσισε να δημιουργήσει στην πόλη μας το πρώτο πολυτελές κατάστημα εκτός Αττικής. Το κατάστημα που θα δημιουργηθεί στην Λάρισα θα αποτελεί το 7ο κατά σειρά, καθ’ ότι προηγήθηκαν του Μοσχάτου, του Χολαργού, του Περιστερίου, του Πειραιά, του Ασπροπύργου και του Αμαρουσίου.

Ο εμπνευστής και δημιουργός της ιδέας του Bread Factory είναι ο Ηλίας Πετρόπουλος που σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «η ιδέα στηρίζεται στην πετυχημένη «συνταγή» με φρέσκα προϊόντα, μεγάλη ποικιλία γεύσεων, εξειδικευμένο προσωπικό και βέβαια, αμιγώς ελληνική κουζίνα. Αρχές της εταιρίας δε, είναι η ποιότητα, τα αγνά υλικά, η εξυπηρέτηση και η συνεχής δίψα για δημιουργία».

Εμείς πάλι, θα λέγαμε ότι στα Bread Factory συμβαίνει κάτι περισσότερο…

Το concept της Bread Factory είναι παράλληλα ιδιαίτερα καινοτόμο καθώς στηρίζεται στην ιδέα των «Πολυχώρων Ψωμιού» που προσφέρουν εκτός από προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, μεσημεριανά μενού ελληνικών γεύσεων και διαθέτουν διακριτά τμήματα Μαναβικής, Κρεάτων, Τυριών & Αλλαντικών αλλά και Κάβας.

Μια από τις επιπλέον καινοτομίες του ομίλου είναι η 24ωρη λειτουργία όλων των καταστημάτων της.

Στα Bread Factory παράγεται καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων προϊόντων και συγκεκριμένα ψωμιά & είδη αρτοποιείου, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, φρέσκοι χυμοί, σαλάτες, σνακ και καφές, ενώ διατίθενται και μεσημεριανά μενού μαγειρευτών. Τέλος, τα Bread Factory υποστηρίζουν και υπηρεσίες catering για ιδιωτικές εκδηλώσεις.

Όποιος έχει επισκεφτεί κάποιο από τα καταστήματα Bread Factory, περιγράφει το κάθε ξεχωριστό τμήμα ως αυτόνομη μπουτίκ σε ένα ενιαίο χώρο πολυκαταστήματος. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά και μετατρέπει το πολυκατάστημα σε πολυχώρο είναι ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και η υψηλή αισθητική του κάθε διακριτού εμπορικού τμήματος.

Το Bread Factory δεν είναι ο φούρνος της γειτονιάς, δεν είναι καν το ζαχαροπλαστείο όπου θα ψωνίσεις τα γλυκά και το εστιατόριο που θα φας από την σαλάτα μέχρι το φρεσκομαγειρεμένο γεύμα σου. Είναι ένα μέρος να χάνεσαι…

Αξίζει δε, να αναφερθεί ότι ο όμιλος Bread Factory αποφάσισε να προωθήσει την νέα εμπορική της δραστηριότητα στην πόλη της Λάρισας με την συνεργασία του με την ομάδα μπάσκετ ΚΑΕ Λάρισα. Συγκεκριμένα, η Bread Factory θα αποτελέσει τον κεντρικό χορηγό αλλά και τον χορηγό ονοματοδοσίας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση της ΚΑΕ Λάρισα διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για μια  ιστορική στιγμή για τον Σύλλογο και τονίζοντας ότι «Η σχέση των δύο Εταιριών, θεωρείται βέβαιο, ότι θα αποδειχθεί στενή και ουσιώδη και η συνεργασία αμφίδρομη και αποτελεσματική, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη του Αθλητισμού και δη του μπάσκετ, στην Θεσσαλία. Η παρουσία της «ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory» θα προσδώσει ιδιαίτερη δυναμική στο ελληνικό μπάσκετ και την Basket League εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου για όλους μας».

www.breadfactory.gr

Facebook: Bread Factory

24ώρη Λειτουργία Καταστημάτων

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες