ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

3 μετάλλια και 3η θέση στην κατηγορία Παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας για τον ΑΣ Πηνειός

Ο Ποδηλατικός ΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ αναδείχθηκε 3η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα στην κατηγορία Παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας!

*Χρυσός και αργυρός ο Δαλαβίκας Παναγιώτης !

*Χάλκινος ο Πολύζος Βασίλης!

Με μεγάλη επιτυχία για τους αθλητές του Ποδηλατικού Πηνειού ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας από 31/7- 2/8 και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Omnium που διεξήχθη νωρίτερα στις 26 Ιουλίου.

Πρωταθλητής Ελλάδας ποδηλασίας Πίστας κατηγορίας Παίδων αναδείχθηκε ο αθλητής μας Δαλαβίκας Παναγιώτης στο αγώνισμα του ατομικού πουρσουίτ 2000μ. και αργυρός στο αγώνισμα 200μ .

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Πολύζος Βασίλης στο αγώνισμα scratch!

Οι προσπάθειες των αθλητών μας ήταν αξιέπαινες καθώς έτρεχαν πολλές πολλές κούρσες διαδοχικά στο 3ήμερο!

Ο αθλητής μας Δαλαβικας Παναγιώτης έκανε άριστη εμφάνιση καθώς προκρίθηκε κατευθείαν στον μεγάλο τελικό του πουρσουιτ για θέσεις 1 ή 2 με τον καλύτερο χρόνο όλων (2:30″:410). Στον τελικό έριξε το χρόνο του κατά 2″ στα 2:28″: 382 και πρωταγωνίστησε στις πρώτες θέσεις σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα!

Ο Πολύζος Βασίλης ως πρωτοεμφανιζόμενος σε αγωνίσματα πίστας και όντας στην πρώτη χρονιά της κατηγορίας του διεκδίκησε με την αξία του την 3η θέση και άλλες καλές θέσεις στα αγωνίσματα.

Η εξαιρετική συνολική εικόνα των αθλητών μας στο Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών κατέταξε την ομάδα του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ στην 3η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία των παίδων!

Πιο αναλυτικά οι θέσεις των παιδιών ανά αγώνισμα:

2000m PURSUIT (time trial): 1ος Δαλαβίκας Παναγιώτης, 14ος ο Πολύζος Βασίλης

200m SPRINT : 2ος Δαλαβίκας Παναγιώτης, 11ος ο Πολύζος Βασίλης

SCRATCH RACE: 3ος ο Πολύζος Βασίλης, 5ος ο Δαλαβίκας Παναγιώτης

500m TIME TRIAL: 4ος ο Δαλαβίκας Παναγιώτης, 21ος ο Πολύζος Βασίλης

TEAM SPRINT :(ομαδικό) 5η θέση για τους δύο.

Αξιοθαύμαστη ήταν η παρουσία τους στο Πρωτάθλημα Omnium (4 αγωνίσματα) που διεξήχθη 2 μέρες νωρίτερα στο ποδηλατοδρόμιο.

Ο Δαλαβίκας Παναγιώτης κατέλαβε την 7η πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση στα επιμέρους αγωνίσματα και ισοβαθμία με τον 4ο,5ο μέχρι το τελευταίο αγώνισμα των πόντων ενώ πολύ καλή ήταν και η αγωνιστική εικόνα του Πολύζου Βασιλη όπου κατετάγη 14ος πραγματοποιώντας μια άριστη εμφάνιση στο elimination (τερμάτισε 2ος) ενώ η άτυχη στιγμή (πτώση) στο scratch τον κατέβασε θέσεις στη τελική βαθμολογια του Omnium.

Στις παραπάνω επιτυχίες των παιδιών αξίζει να προσθέσουμε την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου στο αγώνισμα της αντοχής για τον Δαλαβίκα Παναγιώτη και την 7η θέση για τον Πολύζο Βασίλη στο αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης!

Στα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις όλες τις επιδόσεις τους και για την αξιέπαινη προσπάθειά τους.

Ο Πρόεδρος Μπούρικας Παναγιώτης και το Δ/Σ της ομάδας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στις προπονήτριες Δαλαβίκα – Τσεσμετζίδου Δέσποινα και Ευαγγέλου Εύη που εργάζονται με μεράκι και αγάπη στην Πρότυπη Σχολή Ποδηλασίας του Συλλόγου!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις