ΛΑΡΙΣΑ

Στον Δήμαρχο Ελασσόνας το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Ν. Γάτσας: «Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις να επωφεληθούν των μειώσεων στα δημοτικά τέλη»

Τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα επισκέφτηκε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας κ. Χρ. Σαμόλαδου και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, για να συζητηθούν τα μέτρα ελάφρυνσης που έχει πάρει ο δήμος Ελασσόνας για τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους σε αυτές, εξαιτίαςτης πανδημίας του κορωνοϊού και της υποχρεωτικής αναστολής λειτουργίας τους.

Στη συζήτηση  αποφασίστηκε να ενημερωθούν άμεσα όλοι οι επιχειρηματίες και να διανεμηθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο σε όλα τα καταστήματα η αίτηση και η λίστα των δικαιολογητικών για την έκπτωσητων δημοτικών τελών, τα οποία πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Σε δήλωση του ο δήμαρχος κ. Γάτσας τόνισε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Εμπορικού  Συλλόγου, που θα αναλάβει να ενημερώσει όλους τους καταστηματάρχες και τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις. Είναι μία γενναία απόφαση από πλευράς δήμου η δέσμη μέτρων που έχει αποφασιστεί τόσο για τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους όσο και για άλλες κατηγορίες πολιτών. Συναισθανόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι περισσότερες επιχειρήσεις, θέλουμε όσο το δυνατό περισσότεροι να κάνουν χρήση των μέτρων ελάφρυνσης και να κερδίσουν την έκπτωση η οποία φτάνει το 60% για το σύνολο του έτους και όχι μόνο για την περίοδο της αναστολής».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες