ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δήμος Λαρισαίων: Σε κατ’ οίκον περιορισμό Δεληγιάννης και Βούλγαρης ενόψει εξετάσεων για κορωνοϊό

Απομονωμένοι ακόμη και από τις ίδιες της οικογένειές τους ζουν τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα δύο υψηλόβαθμα στελέχη του Δήμου Λαρισαίων, μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού που ήρθε σε επαφή μαζί τους την περασμένη Τετάρτη.

Πρόκειται για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Δεληγιάννη και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήρη Βούλγαρη, οι οποίοι συναντήθηκαν με δύο εκπαιδευτικούς, ένας εκ των οποίων διαγνώστηκε θετικός στον covid19, μερικές ώρες αργότερα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Δεληγιάννη στο δημαρχείο, με αντικείμενο τη διοργάνωση ενός συνεδρίου. Ωστόσο, το πρωί της επομένης, ο ένας εκ των δύο εκπαιδευτικών είχε συμπτώματα της νόσου και έσπευσε για εξέταση για να αποδειχθεί πως ήταν θετικός.

Άμεσα απολυμάνθηκε ο χώρος στο δημαρχείο, ενώ τα δύο στελέχη της δημοτικής αρχής έθεσαν εαυτούς σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να γίνει η απαιτούμενη εξέταση και να βγουν φυσικά τα αποτελέσματα. Λόγω του χρόνου που ενδεχομένως να χρειάζεται για επώαση ο ιός, η εξέταση αναμένεται να γίνει μεθαύριο Δευτέρα.

Το θετικό τις ιστορίας πάντως όπως τόνιζε σε συνομιλητές του ο κ. Δεληγιάννης, είναι το γεγονός πως «θα μπορούσαμε να μην το είχαμε μάθει εγκαίρως και να συναναστρεφόμασταν με κόσμο…» ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η διάρκειας περίπου 40 λεπτών συνάντηση, έγινε με αποστάσεις και ανοιχτά παράθυρα…

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες