ΛΑΡΙΣΑ

Στέλλα Μπίζιου για ΚΑΕ Λάρισα: Να εξαντληθούν όλα τα μέσα για την ανατροπή της αρνητικής εισήγησης

«Στόχος είναι η επανεξέταση της υπόθεσης της ΚΑΕ Λάρισα από τα αρμόδια όργανα, ώστε αυτό που η ομάδα κέρδισε στο παρκέ να μη χαθεί στα χαρτιά».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Λάρισα κ. Θεόδωρο Ριζούλη και τον μάνατζερ της ομάδας κ. Άρη Γκαμπέτα.

Την πρωτοβουλία της συνάντησης ανέλαβε η Λαρισαία βουλευτής, καθώς ήθελε να ενημερωθεί υπεύθυνα και άμεσα από τους ίδιους τους ανθρώπους της ΚΑΕ για τα γεγονότα που οδήγησαν στην εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό της ομάδας. Ο κος Ριζούλης διαβεβαίωσε την κα Μπίζιου ότι πρόκειται για ένα τυπικό λογιστικό λάθος και όχι για ουσιώδη παράβαση της σχετικής νομοθεσίας.

«Η ΚΑΕ Λάρισα θα εξαντλήσει όλα τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να ανατρέψει την αρνητική εισήγηση της ΕΕΑ και εγώ προσωπικά θα σταθώ αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Το μπάσκετ, στη Λάρισα και στην Ελλάδα, έχει ανάγκη ομάδες με το αγωνιστικό και διοικητικό προφίλ της ΚΑΕ Λάρισα», καταλήγει στη δήλωσή της η Λαρισαία βουλευτής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες