ΛΑΡΙΣΑ

Ανταπόκριση για την δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην ύπαιθρο της Λάρισας

Στην κορύφωσή τους βρίσκονται οι ετοιμασίες για το 29ο Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο από την ΚΝΕ. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Κορυφώνονται και από τις δυνάμεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στην ύπαιθρο της Λάρισας, οι προετοιμασίες για το 29ο Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της Οργάνωσης στο Στόμιο. Με πολύμορφες δράσεις, συσκέψεις, παρεμβάσεις, ερωτηματολόγια, περιοδείες  πραγματοποιείται ένα πλατύ άνοιγμα στους νέους και τις νέες σε κάθε χωριό και κωμόπολη του νομού, στον Τύρναβο, την Ελασσόνα, τα Φάρσαλα, τη Νίκαια, την Αγιά, το Συκούριο. Σε ένα από τα καλέσματα που διακινούσαν οι οργανώσεις  έγραφε:  «Απευθυνόμαστε σε εσένα που είσαι παιδί εργατών, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ζεις στην όμορφη ύπαιθρο του νομού μας.

Σκέψου αν υπήρχε μικρός ή μεγάλος αγώνας το προηγούμενο διάστημα που οι οργανώσεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ να μη πρωτοστάτησαν.  Διεκδικούμε την μόρφωση και το σχολείο που έχουμε ανάγκη, διεκδικούμε η υγεία να είναι δημόσιο και δωρεάν κοινωνικό αγαθό, να δουλεύουμε με δικαιώματα και ασφάλιση. Θέλουμε να μπορούμε να ζούμε εμείς και οι οικογένειές μας από την γη που καλλιεργούμε. Παλεύουμε να έχουν όλοι πρόσβαση στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, την ψυχαγωγία και την αναψυχή.»

Οι Οργανώσεις καλούνε τους νέους της υπαίθρου της Λάρισας σε μαζική συμμετοχή στο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο, να ισχυροποιήσουν την ΚΝΕ οργανώνοντας ταυτόχρονα τους αγώνες του επόμενου διαστήματος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες