ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τα ράσα δεν κάνουν τον… περιφερειακό σύμβουλο: Έκπτωτος ο Ρίζος Κομήτσας

«Λαβωμένος» βγαίνει από τη δικαστική διαμάχη με τον Χρήστο Γελλαλή ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ρίζος Κομήτσας, καθώς όπως αναφέρεται στη δήλωση των νομικών παραστατών του δεύτερου κ.κ. Μαρίας Γαλλιού και Σωτήρη Κυβέλου η δικαστική απόφαση τον έκρινε έκπτωτο από την ιδιότητα του περιφερειακού συμβούλου, από την 25η Ιανουαρίου του 2020, ημέρα που απέκτησε την ιδιότητα του θρησκευτικού λειτουργού.

Ως πρώτος αναπληρωματικός περιφερειακός σύμβουλος, ο Χρήστος Γελλαλής θα καλύψει τη θέση.

Αναλυτικά στη δήλωσή τους αναφέρεται:

Δημοσιεύτηκε σήμερα, η υπ’αριθμ. 295/2020 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας για την έκπτωση του Κομήτσα Ρίζου από το αξίωμα του Περιφερειακού Συμβούλου, με την οποία και αποκαταστάθηκε η νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας και διαπιστώθηκε η αυτοδίκαιη έκπτωση του κ. Ρίζου Κομήτσα από την ιδιότητα του περιφερειακού συμβούλου της Π.Ε. Λάρισας και μάλιστα από την 25η.1.2020, ότε και απέκτησε την ιδιότητα του θρησκευτικού λειτουργού.

Τη θέση αυτού αναμένεται να την καλύψει ο εντολέας μας, Χρήστος Γελλαλής, ως πρώτος αναπληρωματικός περιφερειακός σύμβουλος. Εξ’ αρχής, είχαμε εμπιστοσύνη στην κρίση του αρμοδίου Δικαστηρίου και είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι για την αποκατάσταση  της νομιμότητας και την τήρηση των κανόνων του κράτους δικαίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες