ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Επικρατέστερος για νέος διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο Γρηγόρης Βλαχάκης – Ο Γιώργος Καραβάνας για το Νοσοκομείο Λαμίας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησή των ενδιαφε­ρομένων για τη θέση του διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπως ανακοίνωσε χθες το απόγευμα στη Βουλή ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου εξέτασε συνολικά 31 υποψήφιους από τους οποίους προκρίθηκαν οι δέκα, οι φάκελοι των οποίων εξε­τάστηκαν εξονυχιστικά. Η Επιτροπή κατέληξε σε 4-5 ονό­ματα και τις προηγούμενες ημέρες κλήθηκαν για συνέντευξη από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στην Αθήνα βρέθηκαν ο (φυσικός από την Ελασσόνα και με εμπειρίες στην ακτι­νοδιαγνωστική δομών υγείας Γιάννης Κατσαγκόλης, ο Τριαντάφυλλος Τζούμης, πρώην ανώτατο διευθυντικό στέλεχος νοσηλευτικής μονάδας του ιδιωτικού τομέα και ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Γρηγόρης Βλαχάκης.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως επικρατέστερος για τη θέση του νέου διοικητή είναι ο τελευταίος εξαιτίας της εμπειρίας του σε διοικητικές θέσεις στον χώρο της υγείας καθώς έχει διατελέσει αναπληρωτής Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας αρ­μόδιος του τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων. Σημειώνεται ότι κατά τη δια­δικασία αξιολόγησή υποψήφιων διοικητών ένας ακόμα Λαρισαίος, ο βιολόγος Γιώργος Καραβάνας φέρεται να με­τακινείται προς τη Λαμία για να αναλάβει θέση στη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες