ΛΑΡΙΣΑ

«Ποδηλατάδα» για εκατοντάδες ποδηλάτες στην Ελασσόνα – Στα πεντάλ και οι Δημότσιος – Γάτσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 στην Ελασσόνα η «Ποδηλατάδα 2020» στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεων «Ημέρες Περιβάλλοντος – ΦροντίΖΩ τον τόπο μου» που διοργάνωσαν ο Δήμος Ελασσόνας και ο Ο.Κ.Π.Α.Π.

Εκατοντάδες ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας και ακολούθησαν διαδρομή τεσσάρων περίπου χιλιομέτρων στον ανατολικό τομέα της πόλης.

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην ποδηλατάδα και μετέδωσαν το μήνυμα της χρήσης του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης στην πόλη και τις γειτονιές.

Στην «Ποδηλατάδα» για το περιβάλλον συμμετείχαν με τα ποδήλατά τους ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος τεχνικών έργων ΠΘ κ. Στ. Δημότσιος, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, η αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Φρ. Καρκαβανίδου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρ. Πιτένης κ.α.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Ελασσόνας κ. Κ. Δήμκος δήλωσε μετά την «Ποδηλατάδα»: «Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους του Δήμου Ελασσόνας όλους τους συμμετέχοντες στη διαδρομή, τους εθελοντές που δούλεψαν για την ασφαλή διοργάνωση, τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού και ιδιαίτερα το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας και το ΕΚΑΒ για την υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της υλοποίησης της αθλητικής εκδήλωσης».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες