ΛΑΡΙΣΑ

Ονειρικά σπίτια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στη Λάρισα – Αυτά είναι τα ακριβότερα (φωτο)

Σπίτια «όνειρο», με απίστευτες ανέσεις αλλά και θέα που κόβει την ανάσα, μπορεί να βρει κανείς εντός του αστικού ιστού της Λάρισας αλλά και σε πολλές περιοχές του νομού.

Σύμφωνα με το spitogatos.gr αυτά είναι μερικά από τα ακριβότερα σπίτια που πωλούνται στο νομό.

  • Μονοκατοικία 400 τ.μ., Κάτω Όλυμπος, Ν. Λάρισας, € 900.000

Περιγραφή ακινήτου:

Βίλα συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ. (με 120τμ επιπλέον ημιυπαίθριους χώρους) εντός χαρακτηρισμένου παραδοσιακού οικισμού σε κατάφυτο λόφο στους πρόποδες του Ολύμπου. Διαθέτει μεγάλο αριθμό κυρίων δωματίων (κοιτώνες και σαλόνια), σάουνα, χαμάμ.εσωτερική πισίνα, τζακούζι, playroom, τζάκια και μεγάλες βεράντες. Είναι κατασκευασμένη το 2004 και εκτείνεται σε οικόπεδο 2.700τμ.

Δείτε φωτογραφίες:

  • Μονοκατοικία 200 τ.μ., Κέντρο, Νίκαια, € 500.000

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται σε περιοχή με βίλες πολυτελής μονοκατοικία 200 τμ σε 2500 τμ. (δύναται να χτιστούν αλλά 600 τμ) με διαμορφωμένο κήπο. Αποτελούμενη από χωριστή κουζίνα, ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία σε επίπεδο, μεγάλο τζάκι. Στον πάνω όροφο, 3 υπνοδωμάτια, δυο μπάνια, βεράντες με θεά. Επίσης περιλαμβάνει ενιαίο βοηθητικό χώρο (play room) συνολικού εμβαδού 100 τμ με μπάνιο κατάλληλο για κάθε χρήση και τέσσερα εξωτερικά πάρκινγκ στεγασμένα.

Δείτε φωτογραφία:

  • Βίλα 480 τ.μ., Μελισσοχώρι, Πλατύκαμπος, € 480.000

Περιγραφή ακινήτου:

Πωλείται στο Μελισσοχώρι μια πανέμορφη βίλα 480τμ σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων με 6 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 2 κουζίνες, ένα μεγάλο ενιαίο χώρο σαλόνι, τραπεζαρία με ένα πανέμορφο κήπο στον όποιο υπάρχει χώρος αναψυχής κάτω από ένα χτιστό σκέπαστρο με BBQ, μια πολύ μεγάλη πισινά 57τμ ( 5,5 χ 10,5 ) και ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Σε όλο το οικόπεδο περιμετρικά έχουν φυτευτεί 350 δέντρα leyland arizona δημιουργώντας έναν όμορφο φυσικό φράχτη από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε φωτογραφίες:

  • Μονοκατοικία 291 τ.μ., Νεράϊδα, Λάρισα, € 450.000

Περιγραφή ακινήτου:

Μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 291,40 τ.μ. στον 1 ο όροφο. Αποτελείται από 4 Υπνοδωμάτια, 2 Σαλόνια, Κουζίνα, Μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1984 και διαθέτει θέρμανση Ατομική – Αέριο, Κουφώματα Συνθετικά, Πόρτα Ασφαλείας με τρίαινα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα.

Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει πάρκινγκ πυλωτής, BBQ και αυλή διαμορφωμένη.

Δείτε φωτογραφίες:

  • Μονοκατοικία 245 τ.μ., Αβέρωφ, Λάρισα, € 420.000

Περιγραφή Ακινήτου

Αβέρωφ: Παρουσιάζουμε μια πολυτελή οικία στην περιοχή Αβέρωφ Λάρισας με εξαιρετική αισθητική και αρχιτεκτονικό design καλύπτοντας τις ανάγκες μιας οικογένειας με 3 Υ/Δ, 2 μπάνια και wc, συν πλήρες εξοπλισμένο Ξενώνα στο ημιυπόγειο με άλλο ένα μπάνιο, έχει εμβαδόν 245 Τμ ισόγειο κ 1.ος όροφος συν 150 Τμ στον ημιυπόγειο.

Το σπίτι κατασκευάστηκε το 2007 σε μεγάλο γωνιακό οικόπεδο 380 Τμ σε μια πολύ ήσυχη συνοικία εκτός κέντρου. Ο προσανατολισμός είναι νότιο δυτικός και το σπίτι φωτίζεται με πολύ μεγάλα ανοίγματα από τρεις πλευρές συν το αίθριο στο κέντρο του σπιτιού.

Η είσοδος στο υψωμένο ισόγειο βρίσκεται στο ενδιάμεσο και από το χολ με το αίθριο βρίσκεται από τη μια πλευρά το χαμηλωμένο σαλόνι με το εντυπωσιακό τζάκι και η τραπεζαρία. Η θέα από το σαλόνι προς τη βεράντα και τον κήπο με γκαζόν και το BBQ είναι χαλαρωτική. Ο κήπος περιβάλλεται από μεγάλα δέντρα και δίνει μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Στην άλλη πλευρά του ισογείου βρίσκεται η μοντέρνα ιταλική κουζίνα από ανοιχτόχρωμο ξύλο δρυ και λακαριστό κρύσταλλο, με νησίδα στο κέντρο και μικρή τραπεζαρία, καθώς και το «καθημερινό « σαλονάκι με τηλεόραση.

Ο φωτισμός από το αίθριο και το υπέροχο άσπρο μάρμαρο Δυονησου σε αυτό το χώρο δίνουν μια ξεχωριστή πολυτέλεια.

Ένα WC επισκεπτών βρίσκεται εκεί. Το ασανσέρ και η ευρύχωρη δρύινη σκάλα με ανοξείδωτα κάγκελα συνδέουν το ισόγειο με το ημιυπόγειο και τον πρώτο όροφο της κατοικίας.

Στον πάνω όροφο σας υποδέχεται ένα νταβάνι με μικρά σποτάκια LED που μας δίνει την αίσθηση του ουρανού. Ο διάδρομος χωρίζει από τη μια πλευρά το Master bedroom με το δικό του μπάνιο και το walk in closet (το όνειρο κάθε νοικοκυράς), βρίσκεται σε γωνιακή θέση και έχει τη δίκη του βεράντα. Στην την άλλη πλευρά του διαδρόμου βγαίνουμε στα δυο παιδικά δωμάτια που είναι επίσης πολύ άνετα, σε Laundry room με μεγάλες ντουλάπες και τέλος το μπάνιο με μπανιέρα.

Στον χώρο του ημιυπόγειου που έχει επίσης παράθυρα προς τρεις πλευρές μας περιμένει μια έκπληξη. Ο πολύ μεγάλος ενιαίος χώρος του σαλονιού έχει διαμορφωθεί επίσης με τζάκι και εξυπηρετεί σαν δεύτερο σαλόνι και playroom καθώς εκεί βρίσκεται και το μπιλιάρδο. Η cozy ατμόσφαιρα σε όλο το σπίτι συνεχίζεται και στον κάτω όροφο, υπάρχουν άλλοι 4 χώροι και ένα μπάνιο, από τα οποία διαμορφώθηκε ένα guest room και τα υπόλοιπα χρησιμεύουν για αποθήκευση. Ο κάτω χώρος έχει τη δίκη του εξώπορτα από το πλάι μπαίνοντας από τον εξωτερικό χώρο του γκαραζ που χωράει άνετα 3 αυτοκίνητα.

Η θέρμανση του σπιτιού γίνεται με ξεχωριστές λέβητες φυσικού αερίου ανά όροφο και η ψύξη με σύστημα κλιματισμού. Το σπίτι είναι καλά περιφραγμένο και έχει σύστημα συναγερμού.

Ένα χρόνο μετά την κατασκευή του παρουσιάστηκε σε γνωστό περιοδικό με φωτογραφίες με τίτλο «Διαχρονικές Επιλογές». Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα σπίτια στη Λάρισα για ανθρώπους που αγαπάνε τη λεπτομέρεια στον χώρο διαμονής τους και έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες