ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λευτέρης Αυγενάκης από Λάρισα: 897.000 ευρώ για την αναβάθμιση του Αλκαζάρ – Στήριξη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό (φωτο – βίντεο)

Στη Λάρισα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο υπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ Κώστα Αγοραστό.

Κατά τη διάρκεια αυτής ανακοίνωσαν την αναβάθμιση του Αλκαζάρ με το ποσό των 897.000 ευρώ, με τον Περιφερειάρχη να τονίζει ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η αναβάθμιση του στίβου στο Αλκαζάρ λόγω και της διοργάνωσης Πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

Μάλιστα ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως το υπουργείο θεωρεί πάρα πολύ σημαντικό τον ερασιτεχνικό αθλητισμό καθώς αποτελεί τη βάση του αθλητικού οικοδομήματος.

Τέλος, ο υφυπουργός δήλωσε πώς τα έργα θα συνεχίσουν να δίνονται προς χρήση για τους αθλητές και τα σωματεία και εξήρε το έργο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και αυτό της διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας.

Μετά το τέλος της συζήτησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε ζεστό κλίμα, δόθηκε πλήθος δώρων από τον Περιφερειάρχη στον υφυπουργό, με ένα εξ αυτών να είναι μια συλλεκτική φανέλα της ΑΕΛ με το επίθετο του γραμμένο στην πλάτη.

Ο κ. Αυγενάκης αναμένεται να επισκεφθεί το ΕΑΚ Λάρισας, καθώς και πλήθος αθλητικών χώρων της πόλης.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Τζώτζης/ Φωτογραφίες: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες