ΛΑΡΙΣΑ

Λαρισαίος plus size μοντέλο «κόπηκε» από το GNTM και δηλώνει: «Αυτοί χάνουν, ήμουν ο πιο ωραίος και ο πιο άνετος» (βίντεο) 

Είναι Λαρισαίος και προσπάθησε να δοκιμάσει την τύχη του σαν plus size μοντέλο στο σόου του STAR, GNTM. O Δημήτρης Γουγουστάμος με καταγωγή από τον Αμπελώνα πέρασε αρχικά από την οντισιόν της Θεσσαλονίκης, αλλά τελικά δεν τον κάλεσαν στην επόμενη φάση στην Αθήνα.

Ο ίδιος γεμάτος αυτοπεποίθηση δεν πτοείται και δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN TV «Καλοκαίρι #Not», το πρωί της Τετάρτης, δήλωσε:  «Αυτοί χάνουν, θα με ζητάν με κλάματα αλλά θα είναι αργά για θαύματα».

Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή: «Πέρασα από κάστινγκ στην Θεσσαλονίκη, ενθουσιάστηκαν μπορώ να πω. Περίμενα ότι θα με καλέσουν στην οντισιόν στην Αθήνα με τους κριτές αλλά δεν με κάλεσαν. Με αυτά που είδα στην Θεσσαλονίκη νόμιζα ότι θα περάσω, γιατί χωρίς να είμαι ψώνιο νόμιζα πως ήμουν ο πιο ωραίος και ο πιο άνετος. Με κράτησαν μισή ώρα μέσα, ενώ οι άλλοι καθόντουσαν το πολύ 5 με 10 λεπτά. Αυτοί χάνουν, θα με ζητάν με κλάματα αλλά θα είναι αργά για θαύματα. Δεν το βάζουμε κάτω. Μπορεί και να ξαναπροσπαθήσω, γιατί όχι το 4ο GNTM να είναι μόνο με άντρες».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του OPEN TV, Καλοκαίρι #not: 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες