ΛΑΡΙΣΑ

Ακόμη μια παράσταση διαμαρτυρίας της ΕΙΝΚΥΛ για τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Για μια ακόμη φορά η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Κέντρων Υγείας Λάρισας διαμαρτυρήθηκε στην πύλη του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, το πρωί της Πέμπτης προκειμένου να κάνουν γνωστά και να ζητήσουν λύση για τα προβλήματα που ταλανίζουν το ΓΝΛ.

Συγκεκριμένα το νοσοκομείο για περίπου ενάμιση χρόνο δεν έχει Διοικητικό Συμβούλιο. Μάλιστα η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Κέντρων Υγείας Λάρισας απηύθυνε πρόσκληση στους Λαρισαίους βουλευτές τον περιφερειάρχη, τον δημάρχο και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, αλλά και το ΕΚΛ, όπως και τον πρόεδρο του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ προκειμένου να συμμετάσχουν στη σύσκεψη με θέμα την έλλειψη Δ.Σ. του ΓΝΛ,  η οποία θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιουλίου στη 1 το μεσημέρι, στο  αμφιθέατρο του νοσοκομείου για να συζητηθούν τα πολλά προβλήματα του ΓΝΛ.

Τέλος, όπως ενημέρωσε η ΕΙΝΚΥΛ σε περίπτωση που έως τις 20 Ιουλίου δεν υπάρξει εξέλιξη σχετικά με το Διοικητικό Συμβούλιο θα προχωρήσει σε αποχή από τα Εξωτερικά Ιατρεία του ΓΝΛ, αλλά και τα προγραμματισμένα χειρουργεία, μέχρι να υπάρξει συγκεκριμένη δέσμευση για την λύση του εν λόγω θέματος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες