ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Βροχή» τα τηλέφωνα των Λαρισαίων στη ΔΕΥΑΛ για τον …πόλεμο με τις κατσαρίδες – Τι συνιστούν στους κατοίκους για να απαλλαχθούν από τα απεχθέστατα έντομα

Επέστρεψε και δημιουργεί αναστάτωση στα σπίτια των Λαρισαίων, ο εποχικός εισβολέας η κατσαρίδα, που «αναδύεται» από στα φρεάτια των υπονόμων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Ελευθερία, η ΔΕΥΑΛ αναλαμβάνει δράση ξεκινώντας ήδη πρόγραμμα εξολόθρευσης, με το έργο να αναλαμβάνει εξειδικευμένο συνεργαζόμενο εξωτερικό συνεργείο.

Ειδικά αυτή την εποχή απανωτές είναι οι τηλε­φωνικές κλήσεις που δέχεται η Δημοτική Επιχείρηση από πολίτες της Λάρισας οι οποίοι αιτούνται ψεκασμούς φρεατίων κοντά στα σπίτια τους, ενώ παράλληλα οργανώνει και ενημερω­τική εκστρατεία με οδηγίες προς του πολίτες για την καλύτερη καταπολέμηση του απεχθούς εντόμου.

«Είναι δώρο άδωρον να γίνονται μόνο ψεκασμοί σια φρεάτια των δρόμων, χωρίς να υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια απεντόμωσης και στο εσωτερικό των σπιτιών…» δήλωσε στην «Ε» ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Δημήτρης Μαβίδης, αναφερόμενος στην ενημερωτική εκστρατεία που θα ξεκινήσει προσεχώς» από τη ΔΕΥΑΛ και έχει στόχο να κάνει γνωστό στους πολίτες τον αποτελεσματικότερο τρόπο καταπολέμησης των κατσαρίδων.

Ο κ. Μαβίδης, τόνισε ειδικότερα: «Κατά τους ψεκασμούς των φρεατίων οι κατσαρίδες αναζητούν σημεία διαφυγής από αυτά και έτσι πηγαί­νουν στα σπίτια. Για την οριστική καταπολέμησή τους απαιτείται να προηγηθεί απεντόμωση στα σπίτια…».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες