ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Παράσταση διαμαρτυρίας αγροτών στον ΕΛΓΑ – “Ζητούν αποζημίωση καταστροφών στο 100% και μη εμπλοκή ιδιωτών” (φωτο – βίντεο)

Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΛΓΑ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί της Τετάρτης η ΕΟΑΣΝ, βάσει της απόφασης που είχε πάρει η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για κινητοποιήσεις σε όλα τα περιφερειακά καταστήματα του ΕΛΓΑ στη χώρα, από τις Ομοσπονδίες, τους Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους.

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ κ. Ρίζος Μαρούδας τόνισε ότι η σημερινή διαμαρτυρία στον ΕΛΓΑ γίνεται: “με σκοπό να παλέψουμε για έναν ΕΛΓΑ με επαρκή κρατική χρηματοδότηση o οποίος θα ασφαλίσει και θα αποζημιώσει 100% την αγροτική παραγωγή από τους φυσικούς κινδύνους, κάτι που δεν ισχύει με αποτέλεσμα να υπάρχουν ζημιές που δεν καλύπτονται και απώλεια εισοδήματος”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Κώστας Τζέλλας σημείωσε: “Παλεύουμε και διεκδικούμε έναν ΕΛΓΑ με δημόσιο χαρακτήρα που να αποζημιώνει 100% τις ζημιές. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπουν ιδιώτες στον ΕΛΓΑ”.

Δείτε αναλυτικά σε βίντεο τις δηλώσεις των κ.κ. Μαρούδα και Τζέλλα:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες