ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Δρομολογούν αναφορά στην εισαγγελία επαγγελματίες στην Αγιά για το δεύτερο μπλακ άουτ

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για το δεύτερο μπλακ άουτ σε μία εβδομάδα εκφράζουν οι καταστηματάρχες των παραλίων του δήμου Αγιάς.

Όπως αναφέρει στο onlarissa.gr ο αντιδήμαρχος τουρισμού του δήμου Αγιάς κ. Νίκος Ντάγκας, αύριο το βράδυ θα υπάρξει μία συνάντηση φορέων, ενώ από δευτέρα θα αξιώσουν με τον διοικητή της ΔΕΗ και στη συνέχεια θα δρομολογήσουν αναφορά στην εισαγγελία για το «αναίτιο» όπως το χαρακτήρισε δεύτερο μπλακ άουτ, σε περίοδο με καλές καιρικές συνθήκες.

Ο κ. Ντάγκας προσθέτει πως μιλάμε όχι απλά για ένα δεύτερο μπλακ άουτ, αλλά για ένα μπλακ άουτ που ήρθε για δεύτερη φορά μετά από δύο μήνες με κλειστές επιχειρήσεις.

Ακόμη, ανέφερε πως μέσα στη βδομάδα υπήρχαν συνεχείς πτώσεις της τάσης και πρόσθεσε πως δυστυχώς το προσωπικό δεν επαρκεί για να καλύψει εγκαίρως τις ζημιές του δικτύου.

Παράλληλα, τα παράλια αυτή τη στιγμή είναι γεμάτα επισκέπτες, τους οποίους οι καταστηματάρχες δεν δύνανται να εξυπηρετήσουν λόγω της όλης κατάστασης.

Καταστηματάρχες αναφέρουν στο onlarissa.gr πως μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει κάποια απάντηση ούτε για το πως προήλθε η βλάβη, ούτε για το πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες