ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Παράνομος αγοραίος έρωτας στο κέντρο της Λάρισας – Γέμισε το διαδίκτυο με αγγελίες

Παράνομους οίκους ανοχής στο κέντρο της Λάρισας καταγγέλλουν εκδιδόμενες γυναίκες σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθερίας. Οι νόμιμοι οίκοι ανοχής ξεκίνησαν να επαναλειτουργούν την προηγούμενη Δευτέρα 15 Ιουνίου, ωστόσο η επιστρο­φή στην κανονικότητα κρύβει δυσκολίες και τίποτε δεν είναι και μάλλον δεν θα είναι όπως στην εποχή πριν την πανδημία.

Τα εκδιδόμενα άτομα, καθώς και οι πελάτες καλούνται να ακολουθήσουν συγκεκριμένες οδηγίες και να προβούν σε μία σειρά προφυλάξεων, προ κειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση της νόσου Covid-19. «Γίναμε όλοι πιο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο οι γυναίκες όσο και οι πελάτες. Ούτε εμείς θέλουμε να εκτε­θούμε και να κολλήσουμε, αλλά και οι πελάτες είναι πλέον πιο υποψιασμέ­νοι…» λέει στην εφημερίδα η Έλενα επισημαίνοντας ότι όλες οι εκδιδόμενες γυναίκες, αλλά και το βοηθητικό προσωπικό των οίκων ανοχής ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλη­ση του διευθυντή Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιώργου Ζήγρα και υποβλήθηκαν σε εξέταση για τον κορονοϊό την προηγούμενη Τετάρτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με τη μέ­θοδο του μοριακού ελέγχου.

Η Λάρισα, μάλιστα, αναφέρεται ως μο­ναδική περιοχή στην Ελλάδα στην οποία οι εκδιδόμενε$ γυναίκες υποχρε­ώθηκαν για λόγους ασφαλείας να ελεγχθούν για πιθανή προσβολή τους από τον κορονοϊό. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για το σύνολο των ελεγχθέντων δειγμάτων, με την Έλενα να ευχάριστά δημόσια τον διευθυντή της Υγειονομικής Διεύθυνσής Λάρισας Γ. Ζήγρα και την ομάδα του για τη σημαντική βοήθειά του και συμπα­ράσταση στην ασφαλή επαναλειτουργία των οίκων ανοχής τονίζοντας: «Οι άοκνες φιλότιμες προσπάθειες και πρόσθετες πρωτοβουλίες του κ. Ζήγρα και του προσωπικού του Τμήματος (αυστηροί και τακτικοί έλεγχοι υγείας πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, ειδικές προφυλάξεις έξτρα έλεγχοι κορονοϊού) συνετέλεσαν στο να επαναλειτουργήσουν οι οίκοι ανοχής του νομού πλέον με απόλυτη ασφάλεια και απόλυτη προφύλαξη για τη δημόσια υγεία».

Όπως διαπιστώνει η Έλενα τις πρώτες ημέρες επαναλειτουργίας τους οι οίκοι ανοχής παρουσιάζουν μειωμένη προ­σέλευση, που αγγίζει και το 50%, για να συμπληρώσει πως αυξήθηκαν την περίοδο της απαγόρευσης η παράνομη προσφορά υπηρεσιών κάνοντας λόγο ακόμα και για υγειονομική βόμβα, ακριβώς επειδή οι υπηρεσίες αυτές παρέ­χονται ανεξέλεγκτα και χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. «Οι νόμιμοι οίκοι ανοχής έκλεισαν, αλλά η παρα- πορνεία δούλευε και δουλεύει κανονι­κά, ειδικά στο κέντρο της Λάρισας με παράνομα σπίτια και αγγελίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και δεν ελέγχονται από κανένα…» καταγγέλ­λουν οι εκδιδόμενες γυναίκες επαναφέροντας ένα διαχρονικό πρόβλημα, που δεν βρίσκει λύσεις.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες