ΛΑΡΙΣΑ

Με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του υφυπουργού στην Αθήνα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την αγροτική παραγωγή στο Δήμο Ελασσόνας και τη δημιουργία υποδομών για την εξυπηρέτηση του πρωτογενούς τομέα.

Ο κ. Σκρέκας ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ελασσόνας για την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων που συνδέονται με την Κοινή Αγροτική Πολιτική και σημείωσε ότι στο Υπουργείο γίνεται μία πολύ εντατική και συστηματική δουλειά για να μη χαθεί ούτε ευρώ από το αναπτυξιακό πακέτο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο κ. Γάτσας ζήτησε από τον υφυπουργό να συμπεριλάβει στο σχεδιασμό του Υπουργείου επενδύσεις σε επίπεδο υποδομών για την άρδευση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας δήλωσε μετά τη συνάντηση: «Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για τη θετική ανταπόκριση του κ. Σκρέκα στα αιτήματα του Δήμου Ελασσόνας. Ο υφυπουργός γνωρίζει καλά τις ανάγκες του Δήμου μας και περισσότερο απ’ όλα σχεδιάζει με προοπτική τη δημιουργία νέων υποδομών, για να εξυπηρετήσουν τον αγροτικό κόσμο της επαρχίας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες