ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κρις Βάλλας: Ο Λαρισαίος γυμναστής των διασήμων με τη συλλογή των… 550 παπουτσιών (φωτο – βίντεο)

Κατερίνα Καινούριου, Νίκος Βουρλιώτης, Αλέξης Γεωργούλης, Αντώνης Ρέμος είναι μερικά από τα πολλά ονόματα των celebrities τους οποίους έχει γυμνάσει ως personal trainer. Έχει κάνει πολυάριθμες εμφανίσεις στην τηλεόραση – πάντα ως γυμναστής – δίχως να θέλει να αλλάξει τον επαγγελματικό χαρακτήρα των εμφανίσεών του.

Ο Λαρισαίος Κρις Βάλλας, «personal trainer των διασήμων» όπως κατονομάζεται από πολλούς, μιλά στο onlarissa.gr για παιδικά του χρόνια στην πόλη, τα άτομα που καλλιέργησαν τον χαρακτήρα του και τη γνωριμία του με τον «οσκαρικό» Λαρισαίο που άλλαξε την πορεία της ζωής του…

Συνέντευξη στον Μαρίνο Τζώτζη

Μίλησέ μας για τη σχέση σου με τη Λάρισα και τα χρόνια που έζησες εδώ

Στη Λάρισα έζησα τα παιδικά μου χρόνια. Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας, οι γονείς μου ήταν εκτός τότε και γύρισα όταν ήμουν τριών ετών. Εδώ έκανα Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο, ενώ παράλληλα δούλευα στα μαγαζιά του Δημήτρη Ντελή. Είμαι ψυχοπαίδι του. Με βοήθησε πολύ αυτός ο άνθρωπος. Μετά δούλεψα Πλαταμώνα και αλλού, τα πήρα όλα «σβάρνα»…

Στα 18 μου πέρασα στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης όπου παράλληλα δούλευα νύχτα σε μπαρ όπως έκαναν πολλά παιδιά τότε και στα 23 μου ήρθα στην Αθήνα.

Είχα την τύχη στα 20 – 21 μου να συναντήσω τον Αλέξη Μπατρακούλη (σ.σ. που είναι Λαρισαίος) ο οποίος βραβεύτηκε ως ο καλύτερος fitness trainer του κόσμου.

Πως «έδεσε» το fitness στη ζωή σου;

Από μικρός μου άρεσε να αθλούμαι και είχα έφεση στον αθλητισμό. Το ΤΕΦΑΑ δεν το έχω τελειώσει μέχρι σήμερα. Δεν είχαν ούτε τότε, ούτε τώρα τόσο σχέση με το fitness και την ενδυνάμωση. Είχα την τύχη στα 20 – 21 μου να συναντήσω τον Αλέξη Μπατρακούλη (σ.σ. που είναι Λαρισαίος) ο οποίος βραβεύτηκε με το «όσκαρ γυμναστικής» ως ο καλύτερος fitness trainer του κόσμου.

Αυτός μου «άνοιξε τα μάτια» και ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη γυμναστική και στη συνέχεια σπούδασα στην Crafts. Από μικρός είχα το μικρόβιο αλλά χάρη σε αυτόν κατάλαβα ότι μου αρέσει παρά πολύ το fitness, η αισθητική του και να ντύνομαι ωραία με φόρμες.

Κάπως έτσι απέκτησα και το κόλλημα με τα αθλητικά παπούτσια της Nike που έχω 550 ζευγάρια. Δεν φοράω καμία άλλη μάρκα.

Μετά τις σπουδές μου, με κάλεσαν – ως ταλέντο – να εκπαιδευτώ στην Αθήνα σαν καθηγητής στην Crafts και στη συνέχεια ήμουν από τους πρώτους που έβαλα το κομμάτι του personal ως παροχή στο Vari Sports Club στην Αθήνα καθώς δεν δινόταν έως τότε.

Έτσι είμαι καθηγητής εδώ και 10 χρόνια. Εγώ και άλλοι 10-15 από τους πρώτους γυμναστές έχουμε διδάξει χιλιάδες άτομα…

Ποιος διάσημους έχεις γυμνάσει μέχρι σήμερα;

Κατερίνα Καινούριου, Νίκο Βουρλιώτη, Αλέξη Γεωργούλη, Αντώνη Ρέμο, Ευθύμη Ζησάκη, Νίκο Αναδιώτη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Δημήτρη Ουγγαρέζο, Πάνο Μουζουράκη μεταξύ άλλων, ενώ έχω κάνει και με ορισμένους «παπαράτσικες» φωτογραφίες για περιοδικά.

Με είχαν καλέσει να συμμετάσχω στο Survivor και το Big Brother, αλλά και σε παιχνίδια στο Alter παλιότερα, προτάσεις που αρνήθηκα. Μου είχαν προτείνει να κάνω και τον πανελίστα, αλλά έμεινα πιστός σε αυτό που κάνω.

Τι εμφανίσεις έχεις κάνει στην τηλεόραση;

Ήμουν δύο χρόνια στην πρωινή εκπομπή Kαραμέρου – Χαριτάτου στον ANT1, που είχα τη στήλη της γυμναστικής. Ήμουν στον Κωστόπουλο με τη Μπαλατσινού στα δύο χρόνια που ήταν στο Mega και στο Extreme Makeover, όπου πάλι ασχολούμουν με το κομμάτι της εκγύμνασης.

Με είχαν καλέσει να συμμετάσχω στο Survivor και το Big Brother, αλλά και σε τηλεπαιχνίδια στο Alter παλαιότερα, προτάσεις που αρνήθηκα. Μου είχαν προτείνει να κάνω και τον πανελίστα, αλλά έμεινα πιστός σε αυτό που κάνω.

Ήμουν στις εκπομπές Σε Φόρμα και Dot, όπου επίσης αναλάμβανα τη στήλη της γυμναστικής. Στο Dot καλούσα επώνυμους τους οποίους γύμναζα και τους έκανα και μια μίνι «συνέντευξη».

Παράλληλα έχω κάνει κάποιες εμφανίσεις στον κινηματογράφο, στο Βachelor, στον Ακάλυπτο με τον Πέτρο Φιλιππίδη και αλλού. Είχα επαφή μαζί τους και με φώναζαν να κάνω κάποιους μικρούς ρόλους στις ταινίες τους.

Η κύρια δουλειά μου είναι αυτή του γυμναστή – personal trainer, αλλά συζητάω να κάνω ξανά κάτι στην τηλεόραση

Πέρα από το fitness με τι άλλο ασχολείσαι επαγγελματικά στη ζωή σου;

Σίγουρα η κύρια δουλειά μου είναι αυτή του γυμναστή – personal trainer, αλλά συζητάω να κάνω ξανά κάτι στην τηλεόραση, που από αυτό δε ζω, αλλά πιστεύω πως πρέπει να φαίνεσαι. Η επιστροφή μου στην τηλεόραση θα είναι σαν γυμναστής.

Ήμουν 17 χρόνια manager στην Nike, ως επίσημος γυμναστής της εταιρείας και είχα την ομάδα των influencers της, προτού ακόμα ξεκινήσουν να λέγονται έτσι. Η εταιρεία έκλεισε τα γραφεία της το 2018 στη χώρα και λειτουργεί με ένα operating system από Ισπανία – Ιταλία γιατί μας θεωρεί «Βαλκάνια».

Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης συνεργασίας μου έκανα τα μεγάλα events της εταιρείας όπως το We Run Athens, όπου έκανα μάθημα σε χιλιάδες κόσμου. Μου άφησε πολύ δυνατά συναισθήματα αυτή η εμπειρία…

Τώρα είμαι manager στο Hall of Brands και το Saint Soles, αλυσίδες αθλητικών ειδών και παπουτσιών Sneakers και έχω αναλάβει τα μαγαζιά της Αθήνας και της Μυκόνου στο κομμάτι των Influencers και των διαφόρων events που οργανώνονται.

Πως σε επηρέασε ο κορωνοϊός; Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Η αλήθεια είναι πως λόγω της όλης κατάστασης που διαμορφώθηκε είχα ένα studio, το criss cross το οποίο δεν ξανάνοιξα και βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε επαφές θέλοντας να το επαναλειτουργήσω. Δεν έχω κάτι άλλο που θέλω να κάνω.

Την καραντίνα την είδα σαν έναν τρόπο ξεκούρασης. Έδωσα συμβουλές γυμναστικής και διατροφής σε όσους το ζητούσαν, αλλά μέχρι εκεί. Έκανα και κάποια αφιερώματα με την Πόπη Τσοπανίδου και τον Νίκο Χατζηνικολάου περί γυμναστικής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες