ΛΑΡΙΣΑ

Τηλεδιάσκεψη για τα πολιτιστικά κτίρια από την ΟΝΝΕΔ Ελασσόνας

Σε συνέχεια των δράσεων της ΟΝΝΕΔ Ελασσόνας, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με θέμα “Συζήτηση και διερεύνηση – αναφορά στα Πολιτιστικά Κτίρια της Ελασσόνας” την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020.

Στη συζήτηση το παρών έδωσαν η Διευθύντρια Πολιτισμού UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Διευθύντρια Διεθνών Ζητημάτων INTERNATIONAL ACTIONART κ. Γεωργία Παράσχου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού -Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Νίκος Λιούπας.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ελασσόνας, Παναγιωτης Μωυσίδης και το διοικητικό συμβούλιο Δημήτρης Πουρνάρας, Μαργαρίτα Μαργαρίτη, Βασίλης Μίχος, Θεοδώρα Βαΐτση και Νίκος Λέκκας έδωσαν το παρών και ευχαρίστησαν θερμά τόσο την κυρία Γεωργία Παράσχου όσο τον κύριο Νίκο Λιούπα για το άμεσο ενδιαφέρον τους και τις ουσιαστικές συμβουλές για θέματα που αφορούν στον Πολιτισμό και την Νεολαία.

Αναφορικά στη θεματολογία της τηλεδιάσκεψης, βάση δόθηκε σε θέματα σε δράσεις της οργάνωσης, στην επιτακτική ανάγκη ανάδειξης και προβολής του Πολιτιστικού Κτιρίου “Αετοράχης” καθώς και την περαιτέρω αξιοποίηση όλων των πολιτιστικών μνημείων της Επαρχίας Ελασσόνας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες