ΛΑΡΙΣΑ

Με τον Υφυπουργό Υποδομών Γ. Κεφαλογιάννη ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Συνάντηση εργασίας  είχανε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, οι δήμαρχοι Ελασσόνας κ.  Νίκος Γάτσας και Κατερίνης κ. Κώστας  Κουκοδήμος με τον Υφυπουργό  κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Κατά τη συζήτηση ετέθησαν θέματα που αφορούν τις υποδομές και τη σύνδεση του Δήμου Ελασσόνας με τον όμορο Δήμο Κατερίνης. Οι δύο δήμαρχοι ζήτησαν από τον υπουργό να εξεταστεί η δυνατότητα ασφαλτόστρωσης του δρόμου που συνδέει την Πέτρα με τον Κοκκινοπηλό, ένας δρόμοςύψιστης σημασίας, ο οποίος θα βελτιώσει το οδικό δίκτυο μεταξύ των δύο δήμων και θα ενισχύσει την επισκεψιμότητα των τουριστών παράλληλα.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν.Γάτσας για τη συνάντηση στο Υπουργείο και έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Υφυπουργό Υποδομών όσο και τον Δήμαρχο Κατερίνης για την συνεργασία.  Οι συνεργασίες πάντα φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα και είμαι πολύ χαρούμενος που έγιναν όλες οι ενέργειες ώστε να καταθέσουμε μια μελέτη ολοκληρωμένη,  η οποία αξιολογήθηκε και πήρε το πράσινο φως από τον Υπουργό, ώστε να προχωρήσει ηασφαλτόστρωση.  Πλέον με την καλύτερη  οδική σύνδεση των δύο δήμων, θα επιτευχθεί μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην περιοχή του Ολυμπού και αντίστροφα στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες