ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Όχι πια χειραψία μόνο σεξ – Η Σούλα των γνωστών οίκων ανοχής στη Λάρισα μας ξεναγεί στη νέα κανονικότητα (Δείτε φωτογραφίες)

Τα «κόκκινα φωτάκια» άναψαν ξανά από χθες Δευτέρα 15 Ιουνίου και με το που ανακοίνωσε η κυβέρνηση τα νέα μέτρα για το πληρωμένο σεξ στους Οίκους Ανοχής, έμειναν άπαντες με το στόμα …ανοιχτό.

Σκεφτείτε τις «μαντάμ» με το μέτρο ανά χείρας να κάνουν πρόβες μετρώντας τους αντιβραχίονες και τις αποστάσεις, αφού βάσει των μέτρων θα πρέπει, να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.

Επίσης η χειραψία απαγορεύεται δια …ροπάλου. Κάντε λίγο εικόνα την ώρα που περνάει το κατώφλι του Οίκου ένας πελάτης ο οποίος δεν πρέπει να ανταλλάξει μεν χειραψία με την ιερόδουλη, αλλά σε λίγα λεπτά θα είναι στο κρεβάτι μαζί της κάνοντας σεξ, χωρίς να επιτρέπεται να έρθει σε κοντινή επαφή μαζί της πρόσωπο με πρόσωπο.

Συμπέρασμα: Προτείνονται μόνο οι κίνκι στάσεις!

Το θέατρο του παραλόγου!.. Προφανώς «γελούν και οι πέτρες», αλλά ο κορωνοϊός έκλεψε την… δόξα και σε αυτές τις …τρυφερές στιγμές που ψάχνει ο πελάτης στους οίκους ανοχής.

Όσο για την χρήση μάσκας; Οι ιθύνοντες βρήκαν την λύση, καθώς ουσιαστικά προτείνουν στους πελάτες να κάνουν κίνκι παιχνιδάκια με τις κοπέλες χρησιμοποιώντας την μάσκα ως σκεύος ηδονής. Προφανώς και το έψαξαν πολύ στον ΕΟΔΥ για να δώσουν και τις κατάλληλες σεξουαλικές προτάσεις στους πελάτες, σαν οδηγό κατεύθυνσης, ένα πράγμα…

Όσο για τα 15 λεπτά που πρέπει να κρατάει η επαφή; Τα σχόλια στα social media δίνουν και παίρνουν, όπως για παράδειγμα: «Οκ, και τα υπόλοιπα 12 λεπτά τι θα κάνουμε, προτείνετε κάτι;».

Η ΣΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΤΟΥ…ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ

Οι νέοι κανόνες και η καινούργια κανονικότητα βρίσκει έτοιμο τον, «Οίκο Εποχής Σούλα», ο οποίος από χθες άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στους πελάτες του κάμπου.

Πρόκειται για ένα Οίκο Ανοχής πολυτελείας, με πισίνα τζακούζι, επίπλωση και διακόσμηση πολύ προσεγμένη!

Ο «Οίκος Εποχής» απασχολεί 7 κοπέλες, αυτή την στιγμή σε τέσσερις από τους 6 οίκους που διαθέτει σε Τερψιθέα και Αμφιθέα Λάρισας. Οι 4 είναι μόνο ανοιχτοί αυτή την στιγμή και υπόλοιποι 2 κλειστοί διότι όπως τονίζει στο onlarissa.gr η κ. Σούλα Αλευρίδου, είναι δύσκολο να βρει νόμιμες κοπέλες, οι περισσότερες εργάζονται παράνομα, όπως υπογραμμίζει και αυτό είναι το παράπονό της από το κράτος. ¨Καλά κάνει το κράτος και λαμβάνει μέτρα για τον κορωνοϊό’, σημειώνει, «αλλά πρέπει να δώσει περισσότερη βαρύτητα στις παράνομες ιερόδουλες, εμείς δουλεύουμε νόμιμα και τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας και πριν και τώρα στην εποχή του κορωνοϊού».

Μάλιστα η κύρια Αλευρίδου μας δίνει την σημαντική πληροφορία, πως στη Λάρισα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, καμία ιερόδουλη δεν προσβλήθηκε με κορωνοϊό.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΔΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ;

Τι γίνεται όμως στον δικό της οίκο ανοχής με τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί;

Η κ. Αλευρίδου εξηγεί: «Η διαφορά είναι μόνο η μάσκα που φοράει το προσωπικό, τα γάντια, η κάρτα πληρωμής δηλαδή, το πλαστικό χρήμα. Θα πρέπει να παίρνουμε τα στοιχεία του πελάτη και το τηλέφωνό του για την ιχνηλάτηση. Όμως θα είναι δύσκολο να εφαρμοστεί αυτό, αρκεί το ότι μας έχει εμπιστοσύνη ο άνθρωπος. Οι οδηγίες λένε να έχουμε αυτά τα στοιχεία και να τα κρατήσουμε για 4 εβδομάδες, να είναι κλειστός ο φάκελος με τα στοιχεία του πελάτη, διότι σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος θα πρέπει να ανοιχθεί ο φάκελος και να γίνει ιχνηλάτηση. Κάτι που είναι δύσκολο να κάνουμε, διότι δεν πιστεύουμε ότι θα προσφερθούν να μας δώσουν τα τηλέφωνα τους οι πελάτες. Κατανοεί κανείς, ότι επειδή ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας ποιοι μας επισκέφθηκαν, καθώς καταγράφουμε στην μνήμη του εγκεφάλου μας τις εικόνες που προσλαμβάνουμε καθημερινά. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να «φακελώνονται» οι πελάτες.

Επίσης η χρήση του πλαστικού χρήματος είναι δύσκολη. Διότι για παράδειγμα, παίρνει την ίδια κάρτα του κυρίου η γυναίκα του και βλέπει ότι επισκέφθηκε τον οίκο ανοχής. Καταλαβαίνετε ότι αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα, κάτι που δεν θέλουμε φυσικά».

«ΟΧΙ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ…» – ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ, «ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΝ» ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ

Ακόμη σχετικά με τα νέα μέτρα η κ. Σούλα μας εξηγεί: «Αναφορικά με τα κορίτσια την ώρα της επαφής δεν είναι υποχρεωτική η μάσκα, αλλά ούτως ή άλλως δεν θα υπάρξει επαφή  πρόσωπο με πρόσωπο… Μη ξεχνάτε ότι απαγορεύουμε το φιλί στο στόμα. Επίσης, οι κοπέλες είναι πεντακάθαρες, έχουν μέρα νύχτα ζεστό νερό, με αντισηπτικά πλένονται και πραγματικά «ξεφλουδίζουν» το κορμί τους».

«ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ»

By the way η ιδιοκτήτρια του γνωστού οίκου, μας εξέφρασε και ένα παράπονο και πρόκειται γι’ αυτό της γραφειοκρατίας και της συμπεριφοράς ορισμένων προς το πρόσωπο των εργαζόμενων στον συγκεκριμένο κλάδο. Μας εξηγεί: «Είναι ένας παραλογισμός, διότι πήγα να κάνω τα χαρτιά των κοριτσιών σε ότι αφορά τις ιατρικές τους εξετάσεις και υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία στο δημόσιο, είναι μια τρέλα. Σήμερα που πήγα για τις εξετάσεις από τις κοπέλες, με τρέχανε για ώρες, τους είπα, ότι τα 5 λεπτά της δημοσιότητας που ο καθένας δικαιούται υποτίθεται, θα τους τα δώσω εγώ με αρνητικό πρόσημο. Κάποιοι δεν φέρονται σωστά και αντιμετωπίζω άσχημες συμπεριφορές όπως σήμερα (σ.σ. χθες), για παράδειγμα ήταν μια γιατρός η οποία φώναξε δυνατά στη νοσοκόμα μπροστά σε κόσμο, «έλα να δεις τι βλακείες μου λέει αυτή», δηλαδή σε κάποιον άλλον που δεν θα πήγαινε γι αυτόν τον σκοπό στον γιατρό, θα τον αντιμετώπιζαν έτσι; Μόνο μια κυρία γιατρός στο Πανεπιστημιακό είναι κυρία με «Κ» κεφαλαίο, σέβεται αυτές τις γυναίκες κατανοώντας ότι κάνουν μια δουλειά και αυτές και τίποτα παραπάνω ή παρακάτω».

ΜΕΧΡΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το πρωτόκολλο υγιεινής λόγω της πανδημίας, προβλέπει μεταξύ άλλων παροχή υπηρεσιών μόνο μέχρι 15 λεπτά.

Αναλυτικά τα νέα μέτρα προστασίας στους οίκους ανοχής που έχουν ξεσηκώσει θύελλα σχολίων στα social media είναι τα εξής:

– Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη. Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία).

-Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες. – Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη.

-Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.

– Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.

-Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.

– Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.

-Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Όλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος. – Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Αθανασία Παύλου / ΦΩΤΟ: Ανδρέας Τσιβούλης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες