ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μυστήριο στα Φάρσαλα με χασισόδεντρα σε πολυσύχναστο μέρος της πόλης

Έξι «ορφανά» δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν προχθές στο αλσύλλιο της πόλης των Φαρσάλων και κατασχέθηκαν από αστυνο­μικούς του Α.Τ. Φαρσάλων, χωρίς να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης και καλλιεργητής των συγκεκριμένων φυτών, ο οποίος και αναζητείται από τις Αρχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Εφημερίδας Ελευθερία, οι αστυνομικοί που προσέγγισαν το ση­μείο, εντός του αλσυλλίου, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την πόλη, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 5 σακούλες γεμάτες με χώμα, με 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 – 70 εκατοστών.

Ερωτήματα προκαλεί ο λόγος για τον οποίο τα δενδρύλλια κάνναβης βρίσκον­ταν σε χώρο τόσο πολυσύχναστο, καθώς καθημερινά τη συγκεκρι­μένη τοποθεσία επιλέγουν αρκετοί περιπατητές πραγματοποιώντας τη βόλτα τους. Κατά της πληροφορίες της εφημερίδας, εικάζεται, ότι ο ιδιοκτήτης των δενδρυλλίων φοβή­θηκε από κάτι και τα άφησε στο σημείο, είτε τα άφησε προσωρινά εκεί, με στόχο να τα μεταφέρει είτε κάποια άλλη χρονική στιγμή σε άλλη τοποθεσία και να συνεχίσει την καλλιέργεια, χωρίς να κινήσει την υποψία των αρχών.

Διεξάγονται έρευνες από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Φαρσάλων για τον εντοπισμό του καλλιεργητή.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες