ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πατέρας δυο παιδιών ο 64χρονος που σκοτώθηκε από κεραυνό στα Φάρσαλα – Αύριο η κηδεία

Θλίψη στα Φάρσαλα και ειδικότερα στο χωριό Κρήνη, εκεί όπου έχασε την ζωή του τόσο απροσδόκητα, από χτύπημα κεραυνού και ενώ βρισκόταν σε χωράφι, ο 64χρονος Αγγελάκης Αγγελακόπουλος του Κωνσταντίνου.

Η ξαφνική καταιγίδα ήταν μοιραία για τον άτυχο Φαρσαλινό ο οποίος την ώρα που κεραυνοβολήθηκε ήταν στο χωράφι με έναν συγχωριανό του. Ο τελευταίος του οποίου το χωράφι του ανήκει, έκανε εργασίες εκείνη την ώρα και είχε παρέα τον άτυχο 64χρονο, μόλις είδε μπροστά στα μάτια του τον τραγικό συμβάν έτρεξε να ειδοποιήσει τις αρχές. Το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, αλλά ήταν ήδη αργά. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων έχει αναλάβει την δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.

Στην Κρήνη ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως χθες το απόγευμα της Τετάρτης μέσα σε λίγα λεπτά συνέβη το τραγικό περιστατικό. Ο άτυχος 64χρονος αφήνει πίσω του τα δύο παιδιά του και την σύζυγό του.

Η κηδεία του Αγγελάκη Αγγελακόπουλου θα τελεστεί αύριο Παρασκευή και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στην Κρήνη Φαρσάλων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες