ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Πολύ μικρή και σήμερα η συμμετοχή στη δειγματοληψία στις σχολικές μονάδες της Νέας Σμύρνης

Με μικρή συμμετοχή όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί η σχολική χρονιά στις σχολικές μονάδες της Νέας Σμύρνης, καθώς και σήμερα στη δειγματοληψία που διενέργησε ο ΕΟΔΥ η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μικρή.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Δημήτρη Παπαποστόλου, στα σχολεία ήρθαν συνολικά γύρω στα 45 παιδιά (λιγότερα από την προηγούμενη φορά που αριθμούσαν 55), εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία ήταν εκείνα που είχαν εξεταστεί για κορωνοϊό και την προηγούμενη εβδομάδα.

Λιγότερα από 10 ήταν τα παιδιά που πήγαν να εξεταστούν για πρώτη φορά, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να αναμένονται μέσα από τις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί πως σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» και τους Συλλόγους Διδασκόντων των Δημοτικών Σχολείων (11ο και 33ο) και των Νηπιαγωγείων (31ο και 2ο), είχε γίνει εκ νέου κάλεσμα για σήμερα ώστε να εξεταστούν ξανά όσα παιδιά φοιτούν στις σχολικές μονάδες της περιοχής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες