ΛΑΡΙΣΑ

Στο Εξωκλήσι της Αγίας Τριάδος στη Ραψάνη ο Γιώργος Μανώλης για την εορτή του Αγίου Πνεύματος

«Εύχομαι το Άγιο Πνεύμα  να φωτίσει τον νου κάθε ανθρώπου, ιδιαίτερα στις μέρες της αβεβαιότητας και της σύγχυσης που ζούμε, ώστε να μπορούμε να κάνουμε σωστές επιλογές» τόνισε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος την παραμονή της εορτής του Αγίου Πνεύματος,  παρακολούθησε τον Μέγα πανηγυρικό Εσπερινό στο Εξωκλήσι της Αγίας Τριάδος στη Ραψάνη και ανήμερα βρέθηκε στα Τέμπη και παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και την αρτοκλασία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος.

Ο Δήμαρχος μετά την Θεία Λειτουργία και την αρτοκλασία που τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Κύριλλος, μετά των πατέρων Βασιλείου, Βασιλείου, Κωνσταντίνου και Πέτρου, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με κατοίκους αλλά και επισκέπτες από τη γύρω περιοχή.

Ολόκληρη η δήλωση του δημάρχου έχει ως εξής:

«Σήμερα εορτάζουμε την παρουσία του Αγίου Πνεύματος, την τρίτη υπόσταση του Αγίου Τριαδικού Θεού, την πραγματοποίηση της υποσχέσεως και την εκπλήρωση της ελπίδας. Η μεγάλη αυτή Δεσποτική εορτή του Αγίου Πνεύματος μας υπενθυμίζει την χριστιανική και ορθόδοξη παράδοσή μας. Αυτή την παράδοσή μας όσο κι αν κάποιοι θέλουν να την αποποιηθούμε, ο ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει. Εύχομαι το Άγιο Πνεύμα  να φωτίσει τον νου κάθε ανθρώπου, ιδιαίτερα στις μέρες της αβεβαιότητας και της σύγχυσης που ζούμε, ώστε να μπορούμε να κάνουμε σωστές επιλογές. Χρόνια Πολλά.»

Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχαν, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Κυρίτσης, οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, Γιώργος Νικολάου και Αθανάσιος Καραναστάσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι  κ. κ. Δημήτρης Μαϊμάρης  και Ζήσης Γκανάτσιος, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Γόννων, Ιτέας , Ραψάνης  και Τεμπών κ. κ. Γιώργος Μπανιώρας, Γιώργος Βλαχοστέργιος, Δημήρης Ζήλος και Δημήτρης Στρούλιος, αντίστοιχα, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. κ.  Ζάχος Ζαχαρίας, Στέργιος Παζάρας και Αντώνης Γούσιος, ο πρώην Πρόεδρος Αμπελακίων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σολωμός, ο υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Τζέκας, οι υποψήφιοι  τοπικοί σύμβουλοι  Αναστάσιος Καλογήρου, Βασίλης Μουρτασάγας, Αλεξάνδρα Βελετάνη και Δημήτρης Κωστάκης, πλήθος πιστών από τα χωριά Ραψάνη και Τέμπη, την γύρω περιοχή και τη Λάρισα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες