ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Καθαρίζουν από μόνοι τους την πλατεία Κουζόγλου

Για εγκατάλειψη της πλατείας Κουζόγλου κάνει λόγο κάτοικος της περιοχής σε καταγγελία του στο onlarissa.gr.

Όπως αναφέρει οι κάτοικοι αναγκάζονται πολλές φορές να κάνουν οι ίδιοι καθαρισμό του χώρου, καθώς μπορεί να περάσουν μήνες για να καθαριστεί επαρκώς η πλατεία, όπως αναφέρει.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην καταγγελία του:

«Δεν ξέρω αν αυτό που επικρατεί στην πλατεία Κουζόγλου γίνεται και σε άλλες πλατείες της πόλης μας. Μπορεί να περάσουν μήνες για να καθαριστεί επαρκώς η πλατεία και οι κάτοικοι πλέον αναλαμβάνουν είτε να την καθαρίσουν από τα υπολείμματα των δέντρων είτε να κουρεύουν το γκαζόν μόνοι τους.

Πολλές φορές έχουμε καλέσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου αλλά μόνο μετά από την ανάρτηση καταγγελιών στις τοπικές ενημερωτικές ιστοσελίδες αναλαμβάνουν δράση… Οι πλατείες θέλουν καθαρισμό από τα πεσμένα φύλλα και από τις εργασίες στα παρτέρια που παρατάνε τα υπολείμματα και τα μαζεύουν κακήν κακός.

Αν είναι να σταματήσουμε να πληρώνουμε δημοτικά τέλη και να αναλάβουμε δράση μόνοι μας… Επίσης στην περιοχή γύρω από την πλατεία ασυνείδητοι κάτοικοι έχουν παρανόμως μετακινήσει κάδους και τους έχουν τοποθετήσει συγκεντρωμένους σε άλλα σημεία μακριά από τα σπίτια τους. Ας αναλάβει ο δήμος επιτέλους…»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες