ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σήμερα η δίκη των 12 νεαρών Λαρισαίων οπαδών που ανέγραφαν συνθήματα υπέρ της ΑΕΛ – Τι ειπώθηκε από την υπεράσπιση

Για σήμερα το μεσημέρι αναβλήθηκε τελικά η δίκη των 12 νεαρών Λαρισαίων που συνελήφθησαν στην Ελασσόνα να αναγράφουν συνθήματα υπέρ της ΑΕΛ αλλά και υβριστικά συνθήματα. Οι συνήγοροι των συλληφθέντων ζήτησαν χθες και έλαβαν προθεσμία για σήμερα το μεσημέρι, οπότε θα εκδικαστεί η υπόθεση στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας, ενώ οι δώδεκα νέοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων σημειώθηκε ότι «η υπόθεση έλαβε μια αδικαιολόγητη και δυσανάλογο αρνητική δημοσιότητα, αλλά η δικαιοσύνη θα αναγνωρίσει τις πραγματικές διαστάσεις της, αφού μόνο δύο συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι παραδέχθηκαν προανακριτικά κάποια εμπλοκή».

Προσθέτοντας παράλληλα, πως «υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Δήμος Ελασσόνας θα επιδείξει καλή διάθεση, ώστε μια νεανική επιπολαιότητα να μην οδηγήσει 20χρονα παιδιά στη φυλακή για μεγάλο διάστημα πέραν των δύο ημερών που ήδη κρατήθηκαν».

Οι συνήγοροι της υπεράσπισης ζητούν να πέσουν οι τόνοι, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης προς τον Δήμο Ελασσόνας για αποκατάσταση των φθορών από τους εμπλεκόμενους.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες