ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Θεόρατα ξερά χόρτα στη Λάρισα αποτελούν διπλό κίνδυνο (φωτο)

Πληθαίνουν οι καταγγελίες πολιτών στη Λάρισα για τα θεόρατα χόρτα που έχουν καλύψει μεγάλες εκτάσεις σε συνοικίες της πόλης.

Αναγνώστης του onlarissa.gr επανέρχεται με νέα καταγγελία που αφορά χόρτα τα οποία ξεπερνούν τα δυόμιση μέτρα όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά. Μάλιστα πλέον έχουν ξεραθεί με αποτέλεσμα να υπάρχει νέος κίνδυνος, εκτός του ότι περιορίζουν την ορατότητα των οδηγών, αυτός της πυρκαγιάς.

Ο κάτοικος της συνοικίας, Νέα Πολιτεία καταγγέλλει με κείμενό του στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας, τα εξής:

«Αναγκάζομαι να κοινοποιήσω ξανά το θέμα με την κοπή των χόρτων στη νέα Πολιτεία. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες τα χόρτα ξεπερνούν τα 2,5 μέτρα. Βρίσκονται στο τετράγωνο Παιωνίου Καρέζη Βρεττάκου Βουγιουκλάκη στη Νέα Πολιτεία. Το έχω ξαναγράψει και η απάντηση του Δήμου ήταν πως μέχρι το τέλος του Μαΐου θα έχουν κουρευτεί όλα τα χόρτα. Ένα μεγάλο μέρος των οικοπέδων είναι Κ.Χ. πλέον κατάξερα αποτελούν διπλό κίνδυνο. Πέραν του περιορισμού της ορατότητας υπάρχει πλέον τεράστιος ο κίνδυνος της πυρκαγιάς. Ας μας πει ο κος Ζαούτσος αν τα κόψουμε εμείς σε ποιους θα χρεώσουμε; Τόση ανευθυνότητα από το Δήμο πάει πολύ. ΕΛΕΟΣ.

Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλου είδους εκφράσεις. ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ».

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες