ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με έκπτωση από περιφερειακός σύμβουλος κινδυνεύει ο Κομήτσας λόγω της… ιεροσύνης!

Με έκπτωση κινδυνεύει από το αξίωμα του περιφερειακού συμβούλου ο Ρίζος Κομήτσας μετά από ένσταση που κατέθεσε την περασμένη Δευτέρα στο Διοικητικό Εφετείο Λάρισας ο Χρήστος Γελαλής, πρώτος επιλαχών σύμβουλος του συνδυασμού του κ. Νίκου Τσιλιμίγκα,

Ο κ. Γελαλής ζητά την έκπτωση του κ. Κομήτσα λόγω του ασυμβίβαστου που προβλέπει ο νομοθέτης λόγω της ιδιότητάς του ως θρησκευτικού λειτουργού. Υπενθυμίζεται πως προ μηνών ο κ. Κομήτσας χειροτονήθηκε ιερέας από το Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού και λειτουργεί στην ενορία της Ανατολής, στο δήμο Αγιάς.

Η ένσταση κοινοποιήθηκε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και στον ίδιο τον κ. Κομήτσα και θα συζητηθεί στις 24 Ιουνίου εντός των δικαστικών αιθουσών.

Μιλώντας στο onlarissa.gr, ο κ. Κομήτσας δήλωσε τα εξής: «Σέβομαι την ετυμηγορία του κόσμου, αιρετός είμαι, από εκεί και πέρα εάν υπάρχει νομικό κώλυμα εγώ δεν έχω αντίρρηση. Θα περίμενα ωστόσο από τον κ. Γελαλή να με πάρει ένα τηλέφωνο πρώτα και να μιλήσουμε. Δεν έχω καμία επαφή μαζί του ως τώρα όμως, όπως επίσης και με τον επικεφαλής κ. Τσιλιμίγκα. Εάν ο κ. Γελαλής θεωρεί ότι πρέπει να κερδίσει την έδρα με δικαστική προσφυγή, ας κάνει ότι θεωρεί σωστό».

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες