ΛΑΡΙΣΑ

Λαρισαίος γιατρός εμφανίστηκε σε σερβική εκπομπή εθνικής εμβέλειας και μίλησε για τον κορωνοϊό (βίντεο)

Η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός μετά την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Σε εκπομπή εθνικής εμβέλειας στη Σερβική τηλεόραση εμφανίστηκε ο Λαρισαίος γιατρός Θεόφιλος Καλλιτσάρης, όπου μίλησε για τις

Στην τηλεοπτική εκπομπή της Σερβίας ερωτήθηκε η γνώμη του για την έως τώρα πετυχημένη πορεία αντιμετώπισης του Covid-19 στην Ελλάδα και ως προς το αν πιστεύει ότι η χώρα μας μπορεί να αποτελέσει
έναν ασφαλή τουριστικό προορισμό για τους Σέρβους πολίτες.

Η τηλεοπτική διασύνδεση έγινε με το Π.Γ.Ν.Λάρισας όπου ο ειδικευόμενος της Ψυχιατρικής βρισκόταν εν υπηρεσία. (19/05/2020, ώρα 10.40 π.μ.).

Ο Θεόφιλος Καλλιτσάρης εργάζεται στο Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ- Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ , Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ως ειδικευόμενος της Ψυχιατρικής.

Η Εκπαίδευση και η κατάρτιση του έχουν ως εξής:

  • Έλαβε την Άδεια Ασκήσεως του Ιατρικού επαγγέλματος από το Πανεπιστήμιο Vita-Salute San Raffaele (Νοσοκομείο του Σαν Ραφαέλε) Έλαβε μέρος στην εθνική κρατική εξέταση της Ιταλίας.
  • Έλαβε την Άδεια ασκήσεως του Ιατρικού επαγγέλματος στην Ιταλία (βαθμός 213.5/270)
  • Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Μιλάνου-Μπικόκα (ημ. λήψης πτυχίου 16/10/2007). Εκεί ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική. Έλαβε Πτυχίο Ιατρικής (Βαθμός: 92/110).
  • Πτυχιακή ερευνητική εργασία με θέμα : ”Eπιδημιολογική μελέτη σχετική με την εργασιακή  ευεξία και δυσεξία σε μία ομάδα λειτουργών του χώρου της Υγείας στο Νοσοκομείο S. Gerardo της  Μόνζα ”

Συμμετείχε στην:

  • Παρακολούθηση του 28ου Διεθνούς Συνεδρίου Ιατρικής Εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, από την 11 έως την 16 Ιουνίου 2006. (Εορτασμός της ύπαρξης 100 ετών της “Clinica del Lavoro Luigi Devoto” 1906-2006)
  • Παρακολούθηση του Σεμιναρίου των Εγκαινίων του Διεθνούς Κέντρου Αγροτικής Ιατρικής που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, τις 22 Νοεμβρίου 2007.
  • Ήταν : Ομιλητής στον τηλεοπτικό σταθμό Astra, στην εκπομπή Θέλω την Υγεία μου, την 12/04/2016. Παρουσίαση του θέματος: ” Το αθλητικό Mental Coaching για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και συλλόγους.”

‘Εχει ως μητρική του γλώσσα την Ελληνική. Γνωρίζει επίσης τις εξής γλώσσες: Ιταλική (Είναι κάτοχος του C2 CELI 5) Γερμανική (Είναι κάτοχος του Β2 Goethe-Zertifikat), Σερβο-Κροατική, Αγγλική.Έχει ειδίκευση στην Ψυχοσεξολογία με γνωστικό αντικείμενο την σεξουαλικότητα των ψυχικά ασθενών.

Έχει ειδικευτεί και πιστοποιηθεί στην Ψυχιατροδικαστική, με γνωστικό αντικείμενο την
βιολογική βλάβη στην Ψυχική σφαίρα : εκτίμηση και ποσοτικός ποσοστιαίος προσδιορισμός της δυνητικής αποζημίωσης στο ποινικό και αστικό δίκαιο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες