ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Οργασμός” εργασιών στα παράλια της Λάρισας! Ανοίγουν αύριο Σάββατο τα café-bar – Πως θα δουλέψουν

Σε «οργασμό εργασιών» βρίσκονται οι ιδιοκτήτες των café – bar στα παράλια του νομού Λάρισας για να υποδεχθούν τους Λαρισαίους που είναι «διψασμένοι» για θάλασσα, παραλία και δροσιά, καθώς στην πόλη θα «χτυπήσει» 39 και 40 βαθμούς Κελσίου.

Η κυβέρνηση το έχει επιτρέψει και από αύριο Σάββατο ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες στη χώρα αλλά κάτω από κανόνες και περιορισμούς. Στο πλαίσιο αυτών και οι καταστηματάρχες των παραλιακών café – bar της περιοχής μας που κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν να έχουν έτοιμα τα καταστήματά τους για τον κόσμο.

Βέβαια, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι η λειτουργία των εν λόγω καταστημάτων δεν θα έχει καμία σχέση με το καθεστώς των προηγούμενων χρόνων τουλάχιστον προς το παρόν.

Όλα θα λειτουργήσουν κάτω από τους νέους κανονισμούς ελέω κορωνοϊού. Δηλαδή, δεν θα υπάρχουν ξαπλώστρες, καθίσματα και ομπρέλες θαλάσσης στην παραλία. Οι λουόμενοι θα έχουν την δυνατότητα απλά να προμηθεύονται καφέ ή άλλο ρόφημα, όπως και συσκευασμένο (έτοιμο φαγητό σε πακέτο) από τα καταστήματα και έπειτα θα φεύγουν για την αποφυγή συγχρωτισμού. Δε θα υπάρχει συγκεντρωμένος κόσμος έξω από τα café – bar.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες