ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αγοραστός για τις τελευταίες εξελίξεις στη Ν. Σμύρνη: Δεν θα επιτρέψουμε να κινδυνεύσουν οι Λαρισαίοι (βίντεο)

Μετά τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τα 35 καινούργια θετικά κρούσματα στον κορωνοϊό που εντοπίστηκαν μετά την μεγάλη προχθεσινή δειγματοληψία, οι αποφάσεις ήταν αστραπιαίες χθες το βράδυ μετά από σύσκεψη των ιθυνόντων και ήδη ξεκίνησε η εφαρμογή των νέων μέτρων για την περιοχή.

Σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός αναλύοντας τα νέα μέτρα που ελήφθησαν τόνισε επίσης ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν να κινδυνεύει κανείς Λαρισαίος…

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι: “Συνεχίζουμε βάσει του πλάνου Ημέρα 0- Ημέρα 7- Ημέρα 14″ στη συνοικία Ρομά της Νέας Σμύρνης Λάρισας. Θα συνεχίσουμε τις ιχνηλατήσεις και οι θετικοί στον ιό μεταφέρονται στην Αρωγή. Θα κυκλοφορούν όλοι με μάσκες και θα χρησιμοποιούν αντισηπτικά που θα προσφέρει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Απαγόρευση επίσης της κυκλοφορίας το βράδυ. Καταγράψαμε τα κλειστά σπίτια και συνεχίζουμε σήμερα τις δειγματοληψίες για να βρούμε όσους έλειπαν. Θα κάνουνε όλοι στον οικισμό το τεστ τις επόμενες ημέρες”.

Θα υπάρχει επιτήρηση. Έχει επιληφθεί και ο εισαγγελίας και ανέφερε ότι η μη τήρηση των μέτρων είναι ποινικό αδίκημα και θα το ασκήσει. Δεν αφήνουμε καμία ενέργεια στην τύχη, θέλουμε να διασφαλίσουμε την πόλη, δεν θα επιτρέψουμε να κινδυνεύσουν οι Λαρισάιοι και όλοι οι Θεσσαλοί.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Κ. Αγοραστού:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες