ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με νταλίκες έφτασαν στη Λάρισα οι Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ – Έλεγχοι σε Ν. Σμύρνη, δομές και γενικό πληθυσμό (φωτο – βίντεο)

Κατέφτασαν στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην έδρα της 5ης ΥΠΕ με νταλίκες το μεσημέρι της Πέμπτης οι 12 πρώτες από τις 21 κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ οι οποίες θα κάνουν δειγματοληψίες στην Λάρισα το επόμενο διάστημα. Οι υπόλοιπες θα έρθουν αργότερα και θα εξυπηρετήσουν την υπόλοιπη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα που βρίσκεται από το πρωί στην πόλη, οι εν λόγω κινητές μονάδες θα λάβουν δείγματα τόσο από τον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη (αν σταθεί ικανό από ολόκληρο τον εκεί πληθυσμό), επίσης από διάφορες δομές στη Λάρισα όπως το Γηροκομείο και τον Αριστέα, αλλά και από τον γενικότερο πληθυσμό της πόλης. Οι κινητές μονάδες όμως θα πάρουν δείγματα και από την υπόλοιπη Θεσσαλία, εξάλλου θα παραμείνουν στην περιοχή για αρκετούς μήνες.

“Η ΛΑΡΙΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ”

Για σαρωτική επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη έκανε λόγο ο Κ. Αγοραστός και πως η Λάρισα δεν πρόκειται να κινδυνεύσει δήλωσε ο περιφερειάρχης.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του προέδρου του ΕΟΔΥ κ. Π. Αρκουμανέα, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστού και του διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη:

Δείτε το βίντεο με την άφιξη των Κινητών Μονάδων:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες