ΛΑΡΙΣΑ

Ανακοίνωση του ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας για τη λειτουργία των καταστημάτων του Αγίου Αχιλλίου

Με ανακοίνωσή του ο πρέδρος του ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας κ. Βλαχάκης Γρηγόρης σχετικά με τη γιορτή του Αγίου Αχιλλίου και τη λειτουργία των καταστημάτων τονίζει τα παρακάτω:

Με έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες μια τεχνητή ένταση στο χώρο της αγοράς.

Η 15η Μαΐου ημέρα του Αγίου Αχιλλίου, είναι αργία με προεδρικό διάταγμα, είναι για τον δημόσιο τομέα και η λειτουργία της αγοράς είναι προαιρετική.

Παρόλα αυτά η ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου που σημειωτέον ο ρόλος του είναι συμβουλευτικός και όχι αποφασιστικός αλλά και οι «πληροφορίες» περί ευθυνών του περιφερειάρχη προκάλεσαν αναστάτωση και μόνο. Η κατάσταση αυτή ανάγκασε τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό  να προβεί σε ανακοίνωση προς την σωστή κατεύθυνση και βάλει τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Εδώ και 2 μήνες τα καταστήματα ήταν υποχρεωτικά κλειστά με απόφαση  της κυβέρνησης, λόγω κορονοιού. Η επιχειρηματική λογική απαιτεί συστράτευση όλων των δυνάμεων για την ομαλή επαναλειτουργία της αγοράς .

Μετά από την απόφαση του Μητροπολίτη μας για μεταφορά της πανηγυρικής θείας λειτουργιάς για την γιορτή του Αγίου Αχιλλείου την Κυριακή καλούμε όλους τους πολίτες , με πνεύμα αγάπης, να συμμετάσχουν κάθε άλλο είναι περιττό.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες