ΛΑΡΙΣΑ

Electronet Β.Κ. Καζάνα: Συμμετέχουμε στο Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον – Μεγάλες Προσφορές σε όλα!

Η Electronet Β.Κ. Καζάνα συμμετέχει στο Πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον με μεγάλες προσφορές σε κλιματιστικά, ηλιακούς θερμοσίφωνες και λέβητες αερίου προκειμένου να αναβαθμίσετε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.

Επισκεφθείτε την Electronet Β.Κ. Καζάνα – σταθερά νούμερο ένα σε πωλήσεις κλιματιστικών σε όλη τη Θεσσαλία – προκειμένου να επιλέξετε μέσα από την απίστευτη ποικιλία κλιματιστικών όλων των επώνυμων εταιριών, inverter, ενεργειακής κλάσης έως Α+++ και με δωρεάν τοποθέτηση. Έτσι έχετε ασύγκριτη οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος και μέγιστη απόδοση.

Στο τμήμα ηλιακών θερμοσίφωνων που έχει δημιουργήσει, η Electronet Β.Κ. Καζάνα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν τον ηλιακό θερμοσίφωνα της επιλογής τους, εξασφαλίζοντας άφθονο δωρεάν ζεστό νερό σε προνομιακή τιμή και με άμεση  τοποθέτηση από εξειδικευμένο συνεργείο .

Αλλά και στον τομέα της θέρμανσης με φυσικό αέριο η Electronet Β.Κ. Καζάνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με λέβητες αερίου προσφέροντας σύγχρονες, οικονομικές επιλογές αναβάθμισης του συστήματος θέρμανσης με επιδότηση έως 70%.

Το πλήρως οργανωμένο τμήμα της – από τα μεγαλύτερα και πιο οργανωμένα ομολογουμένως –πλαισιώνεται από όλες τις επώνυμες εταιρίες, τα αξεσουάρ και τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας είναι στη διάθεσή σας να σας προσφέρει τις τεχνικές συμβουλές και τις υπηρεσίες του, ακολουθώντας το σλόγκαν «γιατί γνωριζόμαστε». Η Electronet Β.Κ. Καζάνα διαθέτει ακόμη ειδικές τιμές και για τους επαγγελματίες. Με όλα της τα προϊόντα ετοιμοπαράδοτα, με άμεση και εγγυημένη τοποθέτηση αποτελεί το Νούμερο 1 προορισμό για αγορές και για το Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον.

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr, 2410 536631

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες