ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συνδικαλιστής εργαζόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας καταγγέλλει ανεξέλεγκτη κίνηση επιβατών στο αστικό λεωφορείο (φωτό)

Σύμφωνα με καταγγελία του μέλους του Δ.Σ. Εργαζομένων του Πενπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και αντιπροέδρου ΠΑΝΕΤΡΑ κ. Λάμπρου Τσάπαλη, στο αστικό λεωφορείο νο 4 κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες παρατηρείται συμφόρηση επιβατών με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού.

Ο κ. Τσάπαλης ζητάει από τους ιθύνοντες να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Στην καταγγελία του αναφέρονται τα εξής:

“Συμφόρηση επιβατών τις πρωινές διαδρομές και το μεσημέρι κατά την λήξη της πρωινής βάρδιας από Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και συγκεκριμένα στην γραμμή 4 του αστικού. Σήμερα 37 ήταν τα άτομα.

Οι συνάδελφοι καλούνται να είναι στην ώρα τους. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι άμεσα.
Μετά από καταγγελίες συνάδελφων μας λένε ότι αυτό συνεχίζεται εδώ και καιρό..Κάποιοι συνάδελφοι, μέλη του Σωματείου  ήρθαν σε επαφή μέσω γνωριμιών όπως με τον κ. Σακελλάρη αλλά λύση από ότι δείχνει η κατάσταση δεν βρέθηκε.

Η λύση δεν είναι άλλη από την επαναφορά των δρομολογίων στην αρχική τους κατάσταση συν την αύξηση των δρομολογίων ανά 10-15 λεπτά γιατί εκτός αυτού πολλοί εργαζόμενοι φτάνουν στις δουλειές τους μετά το πέρας της έναρξης του ωραρίου.

Καλούμε την διοίκηση της 5ης ΥΠΕ και του Πανεπιστημιακού να λάβουν δράση και να λύσουν άμεσα το πρόβλημα. Καλούμε τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Προστασίας να παρέμβει άμεσα και όχι με ανακοινώσεις μόνο. Να αφήσουν των έλεγχο των παραλιών και να ασχοληθούν εκεί ακριβώς  που κινδυνεύει ο κόσμος με την διασπορά.

Το Πανεπιστημιακό ανοίγει σιγά σιγά τις πύλες του και στο ευρύ κοινό και καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Τελειώνετε!!!! Λάβετε ουσιαστικά μέτρα! Τα αστικά είναι ΜΜΜ. Δεν είναι μόνο επιχείρηση”.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες