ΛΑΡΙΣΑ

Στέλλα Μπίζιου: Όλοι μαζί στη μάχη της επόμενης μέρας

«H επέκταση του μέτρου της χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης των 800 ευρώ σε ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των αυτοαπασχολούμενων και των ελεύθερων επαγγελματιών, καθώς και σε επιχειρήσεις με τη μορφή Ο.Ε., Ε.Ε., Ε.Π.Ε. και I.K.E., οι οποίες δεν απασχολούν ή απασχολούν μέχρι και είκοσι εργαζομένους, έναντι πέντε που προβλεπόταν στην αρχική εξαγγελία του υπουργείου Εργασίας, αποδεικνύει πως η κυβέρνηση αφουγκράζεται την κοινωνία, έχει αντανακλαστικά και στέκεται δίπλα στους ελεύθερους επαγγελματίες, στην αγορά και στους εργαζομένους».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση, κατά την οποία συζήτησαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο εργασιακό περιβάλλον της χώρας.

«Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για όλους. Το έχει ήδη επισημάνει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όμως το σύνολο των υπουργείων εργάζεται προς την κατεύθυνση ελαχιστοποίησης των δυσμενών συνεπειών που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού. Όλοι μαζί θα παλέψουμε ξανά για να σταθούμε όρθιοι. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κυρίως σχέδιο, αγνοώντας την φθηνή αντιπολίτευση, θα δώσουμε τη μάχη για το μέλλον της χώρας μας. Θα βγούμε νικητές», καταλήγει η κα Μπίζιου στη δήλωση της.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες