ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Το Wine Bar μετακομίζει στην Κεντρική πλατεία – Δείτε που θα λειτουργήσει

Το Wine Bar, ένα από τα δημοφιλή bar – restaurant του κέντρου της πόλης αλλάζει επίπεδο και έρχεται να αποτελέσει τη νέα πρόταση της Λαρισινής διασκέδασης το φετινό καλοκαίρι, καθώς μεταφέρεται στους δύο τελευταίους ορόφους του κτιρίου που βρίσκεται στην Κεντρική πλατεία (Μαρίνου Αντύπα 2, ακριβώς πάνω από το Public.

Ήδη οι εργασίες μετακόμισης από το κτίριο της οδού Πρωτοπαπαδάκη έχουν ξεκινήσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα και στόχος του ιδιοκτήτη του wine bar Χρήστου Μιναρετζή είναι ο νέος ανακαινισμένος χώρος (εκεί όπου λειτουργούσαν μέχρι πέρυσι το Epicure και το Baboo) να είναι έτοιμος να δεχθεί τους Λαρισαίους ως τις 10 Ιουνίου. Προς τούτο οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου είναι πυρετώδεις και γίνονται υπό την επίβλεψη του αρχιτέκτονα Θωμά Τσιρόπουλου που είχε και την ευθύνη σχεδίασης του wine bar στο χώρο όπου λειτουργούσε μέχρι τώρα.

Το concept θα είναι το ίδιο που καταξίωσε το wine bar στη Λαρισινή διασκέδαση τα τελευταία χρόνια (ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2013), δηλαδή άριστες γευστικές προτάσεις και ποτό.

Το θερμό Λαρισινό καλοκαίρι αμέσως μετά την καραντίνα ξεκινάει από …ψηλά, με καινούργιες προτάσεις για τους διψασμένους για νυκτερινή έξοδο, μετά την δίμηνη αποχή, Λαρισαίους.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις