ΛΑΡΙΣΑ

Η Λαρισαίων Κοινόν απαντάει στη Λαϊκή Συσπείρωση: «Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν»

Η δημοτική παράταξη δήμου Λαρισαίων Λαριαίιων Κοινόν, απαντάει στην Λαϊκή Συσπείρωση, αναφέροντας τα εξής στην κάτωθι ανακοίνωση:

Με αφορμή την συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας στις 30/4/2020 και την παραληρηματική ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος  της «Λαϊκής συσπείρωσης» με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μας απαντούμε τα εξής:

Είναι να απορεί κανείς πως μία δημοτική παράταξη που μέχρι πρόσφατα κοσμούσε και λάμπρυνε με την παρουσία του ο Γ. Λαμπρούλης , έχει τέτοια ένδεια σε πολιτικό προσωπικό που επέλεξε τέτοιον αντιπρόσωπο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων την εμφανέστατη πολιτική του ανεπάρκεια.
Κάθε φορά που μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο προκαλεί αναίτια, ηττάται. Προσπαθώντας να ανταποδώσει, καταφεύγει σε ύβρεις και χυδαιότητες. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορό του. Δεν είναι απλώς ένας εύκολος αντίπαλος. Δεν είναι καν αντίπαλος. Για εμάς αντίπαλος είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συμπολίτες μας και η συνεισφορά μας με τεκμηριωμένες και πραγματοποιήσιμες λύσεις. στην επίλυσή τους. Θα ήταν εύκολο και θα μας απέφερε σημαντικότατη οικονομική αποζημίωση η προσφυγή μας στην Δικαιοσύνη με την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση. . Δεν θα το κάνουμε επειδή πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να ασχοληθούμε πλέον μαζί του. Παραδίδουμε την συμπεριφορά του στην κρίση των Λαρισαίων πολιτών, και αναμένουμε την αυτονόητη αποδοκιμασία τέτοιων πρακτικών από τους θεσμικούς φορείς. Εν μέσω της Εθνικής κρίσης η προσπάθεια διχασμού και στοχοποίησης δεν ωφελεί την Κοινότητα. Για την «Λαρισαίων Κοινόν» πολιτικός αντίπαλος είναι οι εντολοδόχοι της υπερεθνικής  «ελίτ» που άλλοτε έχουν το σχήμα του σκληρού νεοφιλελευθερισμού και άλλοτε φορούν το προσωπείο των «προοδευτικών» σχημάτων, και που οδηγούν στην εξαθλίωση πλατιά στρώματα της κοινωνίας, με ταυτόχρονη επίθεση στα δομικά χαρακτηριστικά του Έθνους μας. Εμείς πιστεύουμε στον Ελληνικό Κοινοτισμό και έχουμε ως βασική μας θέση την υπεράσπιση της Ταυτότητας και της Παράδοσης απέναντι στην επιχειρούμενη πληθυσμιακή αλλοίωση. Δεσμευτήκαμε ότι θα ασκήσουμε δημιουργική αντιπολίτευση με γνώμονα μόνο τον συμφέρον της Λάρισας. Αυτό πράττουμε καθημερινά και αυτό τυγχάνει της γενικής επιδοκιμασίας και αποδοχής των συμπολιτών που καθημερινά μας επιβραβεύουν για την συνέπεια και την σοβαρότητα που επιδεικνύουμε.

Υ.Γ. Ας τον πληροφορήσει κάποιος – έστω και διακριτικά – ότι το μοντέλο του «σοβιετικού παραδείσου» που ονειρεύεται κατέρρευσε,  αφήνοντας πίσω του μόνο απόλυτη φτώχεια, τεράστια διαφθορά και γενικευμένη πορνεία. Εκατομμύρια ευρωπαίων που «απήλαυσαν» αυτό το απάνθρωπο καθεστώς έχουν απαγορεύσει ακόμη και την απλή αναφορά σ’αυτό.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες