ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αυτές είναι οι μοναδικές τρεις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις που θα ανοίξουν στη Λάρισα – Τι θα γίνει με τα όργανα γυμναστικής στον Πηνειό

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και μελών των δήμων όλης της χώρας, με αντικείμενο συζήτησης την λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, συμμετείχε και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη το άνοιγμα θα γίνει σιγά-σιγά και βήμα βήμα.

Βάσει δημοσιεύματος της Εφημερίδας Ελευθερίας σε ότι αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Λάρισας η συζήτηση περιστράφηκε περισσότερο στο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, το οποίο δεν θα λειτουργεί ακόμα όπως  και το κολυμ­βητήριο του Αλκαζάρ καθώς θα πρέπει να εκφράσουν άποψη οι ειδικοί για να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των αθλητών.

Αντίθετα την Δευτέρα 4 Μαΐου θα ανοίξουν οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέ­τουν στίβο αλλά μόνο για ατομικές προπονήσεις και αυτές θα είναι του Κουκουλίτσιου-Μουσιάρη, της Ανθούπολης και της Νεάπολης υπό τον όρο ότι θα υπάρχει επαρκής φύλαξη αυτών για να επιβλέπονται οι αποστάσεις μεταξύ των αθλουμένων.

Επίσης, σύμφωνα με την Ελευθερία και το ρεπορτάζ του Σωτήρη Κέλλα, δεν θα Λειτουργήσουν τα αποδυτήρια και έγινε σύσταση να αφαιρεθούν οι μπασκέτες, όπου υπάρχουν, αν είναι εφικτό για να μην υπάρξει ομαδική άθληση. Σ’ αυτές θα γίνονται μόνο ατομικές προπονή­σεις.

Επίσης, για τα όργανα που υπάρχουν δίπλα από την κοίτη του Πηνειού, επειδή ο ιός στο μέταλλο επιβιώνει τρεις μέρες, θα πρέπει να σκεπαστούν από ειδικό υλικό για να μπορέσουν να χρησι­μοποιηθούν από τους πολίτες.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες