ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε αρδευτικό κανάλι έξω από τη Λάρισα

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει το χθεσινό μακάβριο εύρημα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Πλατυκάμπου, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα.

Περαστικός παρατήρησε πως μέσα στο κανάλι υπήρχε ένα ακέφαλο ανθρώπινο πτώμα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές που το ανέσυραν και το μετέφεραν στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για νεκροψία – νεκροτομή.

Ωστόσο, λόγω της προχωρημένης σήψης, οι αρχές δεν ήταν σε θέση να διαπιστώσουν ούτε καν το φύλο του πτώματος, καθώς το μόνο στοιχείο που ήταν ευδιάκριτο, ήταν το ζευγάρι φόρμες που φορούσε όταν έχασε τη ζωή του.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις που ολοκληρώθηκαν αργά το πρωί της Τρίτης, έδειξαν πως η σορός ανήκει σε γυναίκα, η οποία όμως αποκλείστηκε πως είναι η εξαφανισθείσα από τη Λάρισα τον Μάρτιο του 2019, Βάσω Κουκουνασούλη -Σιλεβίστα.

Επιπρόσθετα, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, φέρεται να απομακρύνεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, γι’ αυτό και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα στη λίστα των εξασφανισθέντων τους τελευταίους μήνες, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις