ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τα παλάτια του Βόλου – Η μονοκατοικία των 2 εκατομμυρίων στο κέντρο και τα ακίνητα που πωλούνται πάνω από ένα εκατομμύριο!

Αν έχετε κάνει αρκετή αποταμίευση τα προηγούμενα χρόνια και έχετε συγκεντρώσει επταψήφιο ποσό στον τραπεζικό σας λογαριασμό, έχετε την ευκαιρία να γίνεται ιδιοκτήτης ενός εκ των “παλατιών” του Βόλου.

Χτισμένα, σε καλές εποχές, που το χρήμα δεν ήταν δυσεύρετο, από ανθρώπους που αγαπούσαν την καλή ζωή.

Σπάνια υλικά, άριστη θέση και άνετοι χώροι είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σπίτια που σας παρουσιάζει σήμερα το TheNewspaper.gr και κοστίζουν από ένα έως…. οκτώ εκατομμύρια ευρώ!

Πρόκειται για σπίτια που βρίσκονται μέσα στον Βόλο, αλλά και στον περιαστικό ιστό και αν ποτέ τα αποκτήσετε, θα αλλάξουν τη ζωή σας! Μάλιστα, το ένα εξ αυτών βρίσκεται στην καρδιά της πόλης με τα λεφτά που πρέπει να δώσετε για να το αγοράσετε να ξεπερνούν ελαφρώς τα 2.000.000 ευρώ.

Αν πάλι, χρειάζεστε ένα… κανονικό παλάτι, με ιδιωτική παραλία και ελικοδρόμιο, τότε με 8.000.000 ευρώ βρήκατε αυτό που ψάχνατε!

Μονοκατοικία στην οδό Δημητριάδος (πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου) – 2.100.000 ευρώ

Πρόκειται για διατηρητέο κτίριο ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, κατασκευασμένο από φημισμένο αρχιτέκτονα της εποχής του 1930. Για τον λόγο αυτό η ανακαίνιση του θα ακολουθήσει τις οδηγίες της αρχιτεκτονικής επιτροπής Βόλου, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η σύνδεση του με το αρχικό όραμα του αρχιτέκτονα. Είναι μονοκατοικία 509 τμ σε οικόπεδο 594 τμ

Η ιδιαίτερη θέση αυτού του ακινήτου, με πρόσοψη σε τρείς δρόμους και το πάρκο της παραλίας του Βόλου το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστική επένδυση, είτε για ιδιοκατοίκηση στην υπάρχουσα κατοικία, είτε με μετασκευή της για επαγγελματική χρήση, όπως Boutique Hotel, Casino, πολυχώρος εστίασης, έδρα ναυτιλιακής εταιρίας κλπ.

Βίλα με πισίνα στον Σωρό – 1.600.000 ευρώ

Η κατοικία βρίσκεται 12 χλμ. έξω από την πόλη του Βόλου, στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Στεφάνου, με απέραντη θέα προς τον Βόλο, στον κόλπο του Παγασητικού και το ιστορικό διάσημο βουνό των Κενταύρων του Πηλίου.
Η κατοικία συνολικού εμβαδού 550 τ.μ. έχει κτιστεί σε οικόπεδο 1280 τ.μ. με πανοραμική θέα.
Αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα που περιγράφονται ως εξής:
Υπόγειο γκαράζ με 3 θέσεις για αυτοκίνητα, λέβητας με καυστήρα κεντρικής θέρμανσης και ηλεκτρογεννήτρια-
Στον πρώτο όροφο συναντούμε ένα αυτόνομο διαμέρισμα με εμβαδόν 120 τμ αποτελούμενο από σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, τουαλέτα, μπάνιο. υπνοδωμάτιο και χώρο
υπηρεσίας δωματίου (με ανεξάρτητη τουαλέτα και μπάνιο)
Στο δεύτερο όροφο με την είσοδο μας συναντούμε ένα ευρύχωρο,ευήλιο κεντρικό σαλόνι με τραπεζαρία 12 θέσεων, τζάκι ,καθιστικό και κουζίνα με ανεξάρτητη είσοδο και τουαλέτα και πολύ μεγάλο μπαλκόνι (περίπου 50 τ.μ.)
Στον τρίτο όροφο ,συναντούμε ένα master υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι, ανεξάρτητη τουαλέτα – μπάνιο και μεγάλα ντουλάπια, δεύτερο υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι, τρίτο υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι και δεύτερο μεγάλο μπάνιο.

Τέλος στο τέταρτο επίπεδο έχει δημιουργηθεί μια σοφίτα σε ενιαία διάταξη που χρησιμοποιείται ως χώρος αποθήκευσης
Κάθε επίπεδο του σπιτιού έχει απέραντη θέα προς τη γύρω περιοχή, αλλά και προς την πόλη του Βόλου και το βουνό του Πηλίου. Τα επίπεδα συνδέονται μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα και ανελκυστήρα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τόσο όσον αφορά τη χρήση τους όσο και τον συνδυασμό τους, όσον αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού.
Οι επιλογές έγιναν από τους καλύτερους στο είδος τους.
Η γύρω περιοχή αναπτύσσεται ως εξής:
Στο επάνω επίπεδο υπάρχει κιόσκι 80τμ με μαρμάρινη τραπεζαρία 12 θέσεων και κουζίνα με μπάρμπεκιου, μεγάλο πλακόστρωτο χώρο περίπου 300 τμ. Στο μεσαίο επίπεδο υπάρχει πισίνα 60 τμ και κήπος
Στο χαμηλότερο επίπεδο υπάρχουν τρεις μεγάλοι κήποι με φοίνικες, λουλούδια και άλλα δέντρα.
Ολόκληρη η κατοικία, περιλαμβανομένου και του περιβάλλοντος χώρου της κατοικίας, καλύπτεται περιμετρικά με πέτρινο τοίχο, οι πέτρες των οποίων προέρχονται από την ανασκαφή της περιοχής και έτσι υπάρχει αρμονία με το υπόλοιπο περιβάλλον της περιοχής.
Η κατοικία βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, πολυτελής στον εσωτερικό της χώρο. Χτίστηκε υπό την εποπτεία των ιδιοκτητών του, με υλικό υψηλής ποιότητας.
Η κατοικία συνδέεται επίσης με σύστημα συναγερμού για την ασφάλειά του και προσωπική σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία για την ασφάλειά του.

Αποθήκες στα Παλαιά – 1.200.000 ευρώ

Διατίθεται προς πώληση συγκρότημα κτιρίων συνολικής έκτασης 1.856 τετραγωνικών μέτρων, τοποθετημένων σε οικόπεδο έκτασης 1.454 μέτρων, στην περιοχή Παλαιών της πόλης του Βόλου. Βρίσκεται στο οικοδομικό τετράγωνο 13 και περιβάλλεται από τις οδούς Λαχανά, Αλμυρού, Μανωλάκη και Πύρρασου.

Βρίσκεται μόλις τετρακόσια μέτρα από την έδρα του Πανεπιστημίου και τριακόσια μέτρα από την αρχή της παραλίας, μέσα στην καρδιά της νυχτερινής φοιτητικής διασκέδασης. Απέναντι ακριβώς υπάρχει οικόπεδο δέκα οκτώ στρεμμάτων. το οποίο πρόσφατα παραδόθηκε στο Πανεπιστήμιο για ανέγερση νέων εγκαταστάσεων .

Διαγωνίως υπάρχουν μεγάλο μάρκετ με πάρκινγκ, και οι εγκαταστάσεις του αστικού και του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία επένδυσης σε φοιτητικές κατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις ή ακόμη και πολυχώρο διασκέδασης.

Μονοκατοικία στα Κάτω Λεχώνια – 1.000.000 ευρώ

Διατίθεται προς πώληση παραθαλάσσια, πολυτελέστατη βίλα, στα Κάτω Λεχώνια Πηλίου, 430 τ.μ, μέσα σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 1000 τ.μ. Αποτελείται από έξι υπνοδωμάτια το καθένα με διαφορετική διακόσμηση και κουλτούρα, τρεις κουζίνες, τρία σαλόνια, τέσσερα μπάνια. Πωλείται επιπλωμένη με πανάκριβα αντικέ έπιπλα, πολλά από αυτά έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό, διαθέτει εσωτερική πισίνα, δύο τζάκια, a/c, από θέρμανση διαθέτει αυτονομία πετρελαίου και καταπληκτική αυλή με πολύ μεγάλο κήπο. Πρόκειται για μια εξαιρετική κατασκευή, με τέλεια εσωτερική διακόσμηση. Τα κουφώματα είναι ΚΕΜΕRLIN τετραπλής υάλωσης. Βρίσκεται σε καταπληκτική τοποθεσία της περιοχής, σε μια απόσταση 80 μέτρων από τη θάλασσα,με καταπληκτική θέα σε βουνό και θάλασσα.

Βίλα στην Άφησσο – 2.600.000 ευρώ

Πωλείται νεόδμητη , ανακαινισμένη διαμπερής Βίλα 450τ.μ. σε 4500τ.μ. οικόπεδο πολυτελείας σε ισόγειο 3 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση. Αποτελείται από 7 δωμάτια εκ των οποίων τα 4 είναι master, 1 σαλονοκουζίνα, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, Κήπο, αποθήκη και 7 μπάνια. Είναι νεοκλασική, πλήρως επιπλωμένη, εξοπλισμένη, κατασκευασμένη το 2012, βαμμένη και διαθέτει θέα στη θάλασσα, σοφίτα, κουφώματα αλουμινίου, 3 θέσεις στάθμευσης, δάπεδα από μάρμαρο & πλακάκι, τέντες, σίτες, συναγερμό, καλωδιακή τηλεόραση, playroom, δορυφορική κεραία. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους ή για επαγγελματική χρήση και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Βίλα στον Βόλο – 2.000.000 ευρώ

Μονοκατοικία μεζονέτα πολυτελούς κατασκευής 539 τ.μ, με θέα σε όλο τον Βόλο και στον Παγασητικό σε οικόπεδο 1309 τ.μ. Το σπίτι διαθέτει ημιυπόγειο,πρώτο και δεύτερο όροφο. Συγκεκριμένα το ημιυπόγειο 163,45 τ.μ διαθέτει 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα 60 τ.μ και 75 τ.μ, αποθηκευτικούς χώρους ,λεβητοστάσιο και ασανσέρ που έχει στάση σε όλα τα επίπεδα. Ο 1ος όροφος 195,40 τ.μ αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα σε ξεχωριστό χώρο, τραπεζαρία, γραφείο, λουτρό και δεύτερο καθιστικό. Ο 2ος όροφος 179,93 τ.μ διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά, βεστιάρια, μεγάλες βεράντες με απεριόριστη θέα. Για θέρμανση υπάρχει καυστήρας πετρελαίου και φυσικού αερίου. Στον κήπο υπάρχει εκκλησάκι, πισίνα διαστάσεων 12,6m x 6.7m με ηλεκτρικό σκέπαστρο, χώρος BBQ 24 τ.μ και κτίσμα 70 τ.μ με κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό και τουαλέτα.

Βίλα στην Αγριά Βόλου – 5.000.000 ευρώ

Αυτή η μαγευτική βίλα θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο. Βρίσκεται στο Πήλιο στη θερινή κατοικία των θεών κατά την ελληνική μυθολογία και έχει κατασκευασθεί το 1995 σε οικόπεδο 6 στρεμμάτων. Η βίλα διαθέτειεξη 6 υπνοδωμάτια , τα τέσσερα master υπνοδωμάτια. Η επίπλωση και ο εξοπλισμός της βίλα είναι απαράμιλλης αξίας και αισθητικής, με μοναδικά και συλλεκτικά έργα τέχνης. Η αρχιτεκτονική της βίλα είναι η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Πηλίου.

Η βίλα έχει συνολική επιφάνεια 430 μ2 και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα.

1ο επίπεδο: Το 1ο επίπεδο της βίλας έχει επιφάνεια 126 μ2. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν: Καθιστικό, μπάνιο, δωμάτιο υπηρεσίας, αποθήκη, λεβητοστάσιο, play room, γραφείο

2ο επίπεδο: Το 2ο επίπεδο της βίλας έχει επιφάνεια 177 μ2. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν: Είσοδος, καθιστικό, ξενώνα, μπάνιο, W.C., κουζίνα, χώρο πρωϊνού

3ο επίπεδο: Το 3ο επίπεδο της βίλας έχει επιφάνεια 112 μ2. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν: 2 δωμάτια ύπνου, 1 master υπνοδωμάτιο, 3 μπάνια

Βίλα στην Κάτω Γατζέα – 8.000.000 ευρώ

Πωλείται εκπληκτική βίλα 1.260 μ2 (ημιυπόγειο – ισόγειο – 1ος) στο Βόλο. Είναι εκπληκτικά πολυτελούς κατασκευής 2000, εντός οικοπέδου 10.500 μ2 μεταξύ Βόλου και Πηλίου έχοντας θέα τον Παγασητικό. Το κυρίως σπίτι 903 μ2 έχει α) στο ημιυπόγειο μεγάλο καθιστικό με αίθουσα μπιλιάρδου, μπαρ , τζάκι με θέα το βυθό της πισίνας , κελάρι , 1 δωμάτιο υπηρεσίας (με δικό του λουτρό και κουζίνα) και τεράστια βεράντα με θέα το κτήμα. Β) στο ισόγειο υπάρχει μεγάλος χώρος υποδοχής, , τεράστια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μεγάλη τραπεζαρία, 2 μεγάλα καθιστικά, μεγάλη επίσημη τραπεζαρία, μπαρ , 1 master υπνοδωμάτιο και 2 WC επισκεπτών. Στον 1ο όροφο υπάρχουν 3 μεγάλα master υπνοδωμάτια. Επίσης υπάρχουν 7 ανεξάρτητες κατοικίες ( 40-70 μ2) φιλοξενίας (η κάθε μια έχει καθιστικό, κουζίνα, λουτρό και 2 υπνοδωμάτια. Μπορούν συνολικά να φιλοξενηθούν 35 άτομα σε όλη τη βίλα. Διαθέτει 3 υπόγειες και 10 ανοικτές θέσεις στάθμευσης , πισίνα (15 Χ 8) , μεγάλο χτιστό – στεγασμένο barbeque , μεγάλο χώρο με γκαζόν για αθλοπαιδείες, μεγάλους περιποιημένους κήπους, λαχανόκηπο , κήπο με οπωροφόρα – ελαιόδεντρα, διαμορφωμένους δρόμους για όδευση πεζών και οχημάτων, εκκλησάκι, ιδιωτική παραλία, γεώτρηση , ελικοδρόμιο, πλωτή εξέδρα (240 μ2) για προσάραξη – ελλιμενισμό ιδιωτικών σκαφών αναψυχής και παροχή γλυκού νερού και ρεύματος, γεννήτρια, ασανσέρ , συναγερμός, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) καθώς και σύστημα πυρόσβεσης. Προφανώς διαθέτει δρύινα πατώματα, αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο) και κλιματισμό. Αποτελεί ένα κόσμημα αρχιτεκτονικής με μια απίστευτη θέα προς το Πήλιο και τον Παγασητικό. Χτισμένο με πηλιορείτικη αρχιτεκτονική είναι πραγματικά ένα μοναδικό ακίνητο.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες