ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Την υψηλότερη θερμοκρασία στη χώρα κατέγραψε σήμερα η Λάρισα – Για πρώτη φορά φέτος ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 30 βαθμούς! (πίνακας)

Η αυριανή πρόγνωση του καιρού

Ξεπέρασε τους 30 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία για πρώτη φορά μέσα στο 2020. Πιο συγκεκριμένα, στη Λάρισα το θερμόμετρο έφτασε τους 30.6 βαθμούς. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τις υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (18/04).

Καλές καιρικές συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν και την Κυριακή του Πάσχα (19/04). Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, την Κυριακή του Πάσχα (19/04) αραιές νεφώσεις θα υπάρχουν σε μεγάλο μέρος της χώρας, οι οποίες στα βόρεια κατά τόπους θα είναι πυκνότερες.

Η θερμοκρασία, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα φτάνει τους 25-28 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 22-24 στις νησιωτικές περιοχές. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ. Στο χάρτη που ακολουθεί φαίνεται η αναμενόμενη κατανομή της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα την Κυριακή του Πάσχα (19/04) καθώς και ενδεικτικές τιμές της σε επιλεγμένες πόλεις.

Πηγή: meteo.gr/ Σύνταξη άρθρου: Α. Καραγιαννίδης, Κ. Λαγουβάρδος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες