ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Προκαταρκτική για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε μητέρα από την κόρη της στη Νέα Ιωνία

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παράγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου για το αιματηρό επεισόδιο, που σημειώθηκε το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει τότε γνωστά, 40χρονη κόρη είχε επιτεθεί στη μητέρα της με μαχαίρι, προκαλώντας της σωματικές βλάβες στα πόδια. Η μητέρα που είχε τραυματιστεί, είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής με φορέα εκτέλεσης στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, τα διερευνώμενα αδικήματα είναι η ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη και η οπλοχρησία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μητέρα και κόρη έμεναν μαζί και άγνωστο παραμένει τι προκάλεσε το επεισόδιο μεταξύ των δύο γυναικών. Η κόρη υποβλήθηκε σε ψυχιατρικές εξετάσεις και νοσηλεύεται μετά από απόφαση για ακούσια νοσηλεία. Η μητέρα, όπως έγινε γνωστό, δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της κόρης της.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής η μητέρα θα κληθεί να προσκομίσει ιατρική έκθεση ή βεβαίωση, για τις σωματικές βλάβες που υπέστη και θα δηλώσει, αν επιθυμεί τη διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης. Και η κόρη της θα κληθεί, αν μπορεί, να δηλώσει, αν δέχεται την ποινική διαμεσολάβηση.

Πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες