ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δύο Λαρισαίοι στο τραγούδι για τον κορωνοϊό που γεφυρώνει τις αποστάσεις και κάνει τον γύρο του διαδικτύου (φωτο – βίντεο)

«Σε έναν κόσμο όπου μπορείς να είσαι τα πάντα…ας είσαι Αγάπη!». Με σημαία τους αυτό ακριβώς το μότο μια ομάδα νεαρών (τραγουδιστών και μη) τραγουδούν από τα σπίτια τους ενώνοντας τις φωνές τους μέσω skype, σε ένα τραγούδι που γράφτηκε στον καιρό του κορωνοϊού και φέρει τον τίτλο “Την απόσταση κράτα”.

Οι ίδιοι τονίζουν: «Φέρνουμε με το τραγούδι μας τις σημαίες των χωρών με τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού πιο κοντά, στέλνοντας δύναμη και αγάπη. Τραγουδάμε για την υγεία, έχοντας κατά νου ότι η μάνα φύση θα μας καθοδηγήσει ξανά. Τραγουδάμε και θέλουμε όσο μένετε σπίτι να σκέφτεστε όμορφα πράγματα και πάντα θετικά! Τραγουδάμε σαν παιδιά όλης της γης! Γιατί στα παιχνίδια των παιδιών δεν υπάρχει χαμένος… όλοι είναι νικητές, όλοι βγαίνουν πιο δυνατοί!!!!Και ΜΑΖΙ θα βγούμε σίγουρα νικητές!!! “Την απόσταση κράτα” λοιπόν και τραγουδάμε…….για σας».

Τα περισσότερα παιδιά που συμμετέχουν είναι από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και ομογενείς από το εξωτερικό.

Από πλευράς Λάρισας υπάρχουν δύο συμμετοχές, ο Μιλτιάδης Κουκουρίκης ο οποίος είναι γνωστός τραγουδιστής στη Λάρισα και η Φαρσαλινή Σοφία Καλογεράκη η οποία από το 2012 ζει και εργάζεται ως δασκάλα στην Γερμανία.

Μάλιστα η ίδια συμμετέχει στο τραγούδι με την καλή της φίλη Βίκυ Πολύζου (επίσης εργάζεται ως νοσηλεύτρια στην Γερμανία), από την Μακρακώμη Λαμίας η οποία είναι η στιχουργός του τραγουδιού. Την μουσική επιμελήθηκε ο Νίκος Βορίλας.

Δείτε το βίντεο του τραγουδιού “Την απόσταση κράτα”:

Αθανασία Παύλου 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες