ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αρνητικά τα δείγματα των Ρομά στα Φάρσαλα, εν αναμονή της δειγματοληψίας στον Τύρναβο

Μετά τα καλά νέα που ήρθαν από τις 333 δειγματοληψίες σε Ρομά από τον συνοικισμό στη Λάρισα, αντίστοιχα θετική εξέλιξη φαίνεται να έχουμε και στον οικισμό των Ρομά στα Φάρσαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, τα πέντε στοχευμένα δείγματα που λήφθηκαν χθες είναι αρνητικά, προκαλώντας ανακούφιση σε τοπικούς φορείς και κοινωνία.

Την ίδια ώρα, στην αναμονή βρίσκονται στο δήμο Τυρνάβου, προκειμένου κι εκεί να πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη δειγματοληψία. Αυτό θα συμβεί σήμερα Κυριακή ή το αργότερο αύριο το πρωί, καθώς εκτιμάται πως θα χρειαστεί μεγαλύτερος αριθμός δειγμάτων.

ΝΕΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Σε ότι αφορά τη συνοικία της Νέας Σμύρνης, μέρος της οποίας σήμερα βρίσκεται για τέταρτη ημέρα σε καραντίνα, εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται νέος γύρος δειγματοληψιών ώστε να υπάρχει βαθύτερη εικόνα για το εάν έχει υπάρξει διασπορά του κορωνοϊού και σε άλλα άτομα, εκτός από τα ήδη γνωστά.

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ

Στους οικισμούς των Ρομά σε Τύρναβο και Φάρσαλα πάντως, έχει αυξηθεί η αστυνόμευση μετά από αίτημα που έχουν απευθύνει στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Αστέριο Μαντζώκα, οι δύο δήμαρχοι της περιοχής κ.κ. Γιάννης Κόκκουρας και Μάκης Εσκίογλου αντίστοιχα. Στόχος είναι να περιοριστούν στο ελάχιστο μετακινήσεις στο πλαίσιο της προστασίας από την πανδημία.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις