ΛΑΡΙΣΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ζητά διευκολύνσεις από την ΔΕΥΑΛ

Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ ΛΑΡΙΣΑΣ και Δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Απόστολο Καλογιάννη απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ζητώντας ορισμένες διευκολύνσεις εν μέσω των δύσκολων καταστάσεων που ζει η χώρα λόγω κορωνοϊού:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που ζούμε όλοι μας, καλούμαστε όλοι να τιμήσουμε τον κοινωνικό χαρακτήρα των φορέων που εκπροσωπούμε και να συμβάλλουμε στην διατήρηση της υγείας του συνόλου αλλά και στην επιβίωση της οικονομίας.

Το κράτος εξέδωσε μια σειρά μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων που πλήττονται όπως και ο Δήμος Λαρισαίων, η ΔΕΗ και διάφοροι πάροχοι βασικών αγαθών όπως το ρεύμα, η τηλεφωνία κ.α..

Λόγω του κατεξοχήν κοινωνικού ρόλου που έχει η ΔΕΥΑΛ στη ζωή των συμπολιτών και των συναδέλφων, θα παρακαλούσαμε και για την δική σας συμβολή στην τιτάνια αυτή προσπάθεια να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις που πλήττονται. Συγκεκριμένα θα σας παρακαλούσαμε, για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν:

  • Να μην γίνουν διακοπές συνδέσεων στις επιχειρήσεις που οφείλουν
  • Να μην υπάρξουν τόκοι στις οφειλές
  • Να δοθεί μείωση στα τιμολόγια της τάξης του 50 %.
  • Στους λογαριασμούς που δεν θα δοθεί μείωση να δοθεί παράταση πληρωμών ή ίσως η δυνατότητα πληρωμής με δόσεις.

Παρακαλούμε όπως δείτε θετικά τις παραπάνω προτάσεις καθώς παρέχετε το πολύτιμο αγαθό του νερού και βασικό όπλο στην καταπολέμηση του κοροναιου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες